Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju Míšo :-) - ono je to možná někdy lepší být trošku svůj a nedělat vše s davem jen proto, že někdo rozhodne, že zrovna teď se bude dělat to a to :-). Sice to ty okolní lidi stojí víc nervů, ale jsem i trošku ráda, že má Honzík svou hlavu a nenechá se jen tak obalamutit. Třeba se mu ta vlastnost bude v životě jednou hodit. Anebo taky ne, těžko říct ... Ale doufám, že i tak se najdou ve školce činnosti, ke kterým se rád připojí a budou ho bavit.
Když jsme u těch činností, tak trošku odbočím - včera jsem viděla u nás na plakátě leták, že od 19. září začíná ve Třebové kurz Fit Latinodance pro ženy, na který se chci přihlásit. Má to 12 lekcí, stojí to sice skoro 1400 Kč, ale prý to slouží i k tvarování a zpevnění postavy, což by se mi hodilo a hlavně tancování mě vždycky děsně bavilo, takže se na to už moc těším :-). V 16 a v 17 letech jsem chodila dvakrát do tanečních, pak jsem byla i v tanečních pro pokročilé a je škoda, že jsem v té době neměla tanečního partnera taky tak nadšeného jako jsem byla já a že jsem se tomu nevěnovala i nadále. Asi by mě to dost bavilo učit se další tance, prohlubovat si je a zdokonalovat a možná je i někde předvádět :-).
Tak proto jsem teď moc ráda, že se po delší době budu moct k tancování vrátit, i když nemám moc představu, co to bude obnášet. Můžeme to právě tancovat samy bez partnera a prý se zachová stejný ráz a kroky latinskoamerických tanců, tak už jsem fakt zvědavá :-). Jsem ráda, že konečně budu moci jednou týdně vypadnout na hodinku z toho kolotoče doma a přijít na jiné myšlenky při něčem, co mě tak baví :-).
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka