Přidat komentář

ahojky tak i já ti napíšu náš příběh! taky jsme malou zkoušeli dávat skoro od roka na nočník a vždy to bylo jen trápení, řvaní, křik, prostě vůbec se nevyčůrala a navíc jsme jí tam museli násilím držet.
Vykašlala jsem se na to a nechala jsem to být tak do roka a půl. pak jsme to opět zkošeli. Všichni se mě už ptali a co plííííííny!! tak jsem musela říct, že je pořád máme. v druhém roce malé to bylo pořád stejne.
každý říkal přes léto se to naučí. Nechávala jsem jí venku když bylo teplo úplně nahou, počůrala se i pokakala a bylo jí to jedno, když měla kalhotky nebo kraťasky a počůrala se vůbec jí to nevadilo. Nechávala jsem jí v tom! Nakonec to dopadlo tak, že jsme se vrátili začátkem srpna z dovči, samozřejmě s plínama! Tak jsem si řekla, že už jí budu za to dávat na zadek,jemně ale tak aby si to uvědomila, co dělá, protože už měla 27měsíců.
Minulý týden si to už nějak uvědomila, nevolala, ale zkusili jsme záchod, prostě bez nočníkůůů a kdykoliv jsem jí tam dala, tak se vyčůrala.Teď můžu říct, že jsme 3 den bez plínek a bez nehody, krásně od pondělí volá, až mě to překvapilo, je to neskutečné, Přišla na to sama! je to supr. Teda ještě musíme vypilovat kakání, to se jde vždy někde zašít a zavolá až je pokakaná!!!! Takže vydrž, neber ohledy na okolí, opravdu to příjde samo, Malá má začátkem týdne 28 měsíců !!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka