Přidat komentář

In reply to by JaMiOn

Úplně souhlasím s JaMiOn. Jsem učitelka ve školce a i když je každé dítko jiné, tak přeci jen zase v kolektivu se projevuje odlišněji než jako doma. Takže plachosti se neboj ona si s tím společně s učitelkou poradí. Kdyžtak můžeš učitelku jen upozornit, že je trochu plachá. A ideální je opravdu dítku vše vysvětlit - co se bude dít, kde má věci, že si ve školce bude hrát s novými hračkami a že až si pohraje, tak si pro ni odpoledne příjdeš... V šatně dát opravdu pusu, do jedné ruky hračku - nebo se nosí v září i hrníček, kartáček,.... předat paní učitelce (vem paní učitelku za ruku ona ti určitě ukáže krásné hračky nebo nové kamarády....) a s klidným výrazem odcházet. Určitě víš, na co tvá slečna bude lépe reagovat.
A neboj, i když dítko pláče, tak kolikrát se zavřou dveře, minutku popláče a ve chvilce si hraje a neví. A když už to někdo nese špatně - stačí většinou pár dnů či dva týdny vydržet a vše se zlepší a uklidní.
Také záleží jestli třídy jsou pro tří leté nebo kombinované (3-6 let) těch smíšených si děti rychleji zvykají, protože jsem ovlivněni těmi staršími. Ale každé mý své výhody a nevýhody :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka