Přidat komentář

Ahoj, hele, já měla podobný problém - ostatní děti v porodnici přibíraly, zatímco to moje brečelo hlady. Já byla po císaři, to se prý mlíko dělá později. TAKŽE TO NEVZDÁVEJ!!!! MNE SE OSVĚDČILO TOTO:.

1. Pozitivní myšlení. Pořád jsem si říkala, to dáme, to dáme, mozek řídí mlíčko.
2. strašně moc jsem pila -lila jsem do sebe neperlivou vodu, mlíko, kojící čaj....jako fakt hodně. Jedla jsem jogurty...No prala jsem to do sebe
3. Malou jsem přikládala co dvě hodiny. Vždy k oběma prsům. Střídala jsem je tak po 5 minutách. Bradavky bolely, měla jsem je i popraskané. Neustále jsem je větrala, mazala mlíčkem, mastičkama...za pár dní to přešlo.
4. Po vystřídání obou prsou jsem odstříkávala. vždycky pravé - levé- pravé - levé - jako masírovala jsem je dost. Měla jsem tu elektrickou odsávačku, ale stejně to za těch 15 minut hodilo max. 4 ml. Ono prý odsávačkou neodsaješ moc...
5. Před každým kojením jsem prsa sprchovala horkou vodou, cca 3 minuty. Když se mi začla nalejvat, pokračovala jsem v tom a po kojení jsem je naopak chladila studenou plenou.

No a světe div se. Jednou ráno hodím po kojení dítko na váhu a ona najednou povyskočila o 10 dkg! A teď už mi mlíko teče, že ho nestíhá polykat:-)

Drž se!!

Jo a co se příkrmu týká, taky jsme ho párkrát museli dát, jinak by se ubrečela. Ale vždy injekční stříkačkou!! Do pusy jsem jí musela strčit umytej malíček, ona ho drapla a sosala a já ji tam pomalinku stříkala ten sunar, aby to neměla zadarmo!!!

A když ji přiložíš a ona moc nesaje, protože není příliš mlíka, tak aby ji to trošku nalákalo, stimulovalo, tak mi v porodnici doporučili toto: vzít si malou injekční stříkačku, natáhnout do ní fenyklový čaj, nechat dítě přicucnout k prsu a malinko mu tam k bradavce stříknout ten čaj, aby mělo pocit, že tam něco je...a pak ono samo tahá a chce víc :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka