Přidat komentář

In reply to by Klacska

Ahojky !!! Takže taky máte v pusině peklo vid, at už ty zuby mají za sebou prďolové vid. Ono je těžké odolat bacilům když je prďoši mají a lítají kolem nás celé dny a my kolem dětí vid :). Člověk je oslabný ať chce nebo ne. Já ještě kojím, takže tím víc a na to nachlazení jsem brala vlastně jen Stodal, což je homeopatikum, takže jsem byla ráda, že jsem neměla teploty a že nehrozily antibiotika mně ani Petíkovi. Tak ať jste brzy zdravý !!!
Nevím, za jak dlouho se to spraví, dnes jdeme na kontrolu cvičení, jestli to dělám dobře, tak se na to taky zeptám. Zajímá mě i vliv šátku na kyčle, protože jsem ho hodně používala. Na botky jsem taky pečlivá, koupila jsem za 820 Kč (:() certifikované, celokožené, se vším, co má být a ta fyzioterapeutka mě pochválila, že je to určitě dobře, takže já na tom šetřit nebudu. Ale jinak si myslím, že se dají koupit kvalitní i za 400 Kč, musí mít tu žirafku a to je myslím záruka, že mají certifikáty. http://www.ceskedetskeboty.cz/ceskedetskeboty/5-Vse-o-botach/9-Certifik… tady je to bezva popsané, i tady http://www.budulinek.eu/faq/306/ . Do jiných bot nejdu, ten vývin je důležitý, zvlášt ted v začátcích, kdy se noha formuje. Teď chci kupovat sandálky, jak na doma, tak pak na léto až budou vedra...
Jámyslím, že není pozdě začít ani teď, dítě je vnímavější, takže začne znakovat rychleji. Já to zkoušela už od 7. měsíce, protože jsem měla nutkavou potřebu se s Pétou dorozumět jak pořád plakal, ale vůbec nereagoval, ani o neregistroval, začal až v roce trošku vnímat, a teď v tom 13. měsíci začal znaky i používat, k mé veliké radosti :). Jde mu to sice pomalu, ale rozjíždí se, tak snad budeme přibírat další znaky už rychleji. Tak nějak jsem to zakomponovala do našeho všedního dne, že kdykoli řeknu něco, pro co máme znak, tak to automaticky ukazuju. Horší je, že když ukazuju třeba kočičku, tak Petík zírá na ní a ne na mě a nemůžu ho přinutit, aby si znak prohlédl tak mu lezu do obrazu a on stejně kouká jen na tu kočičku, takže je to trošku náročnější :). Nejdřív jsem si připadala jako blbec, ale teď to beru jako hru když vidím odezvu, tak je to fakt zábava :). Hlavně on ty znaky používá i ve chvílích, kdy mě to ani nenapadne. Třeba kytičku používá i pro trávu a klacík,takže mi nese klacek a při tom funí jako když čuchá ke kytce :). Jeslti tě to jen trochu láká, zkus to, máš si s ním hrát jinak nebo i takhle :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka