od 8 měsíce jsem začla vařit omáčky..rajskou, znojemskou, hovězí gulášek, špenát, špagety,maso s mrkví a taky hodně zeleninové omáčky (výmysl z hlavy - vždy dám hodně zeleniny jakékoliv, postup stejný jak u všech jiných omáček)....vařila jsem ji zvlášt na másle vždy osmahla cibulku, přidala maso, koření, zalila vodou a zahustila moukou...vařila jsem to stejným způsobem jako nám, jen zdravěji, bez soli a tu rajskou a špagety z rajčat ne z protlaku, to až po roce.
od 8 měsíce jsem začla vařit omáčky..rajskou, znojemskou, hovězí gulášek, špenát, špagety,maso s mrkví a taky hodně zeleninové omáčky (výmysl z hlavy - vždy dám hodně zeleniny jakékoliv, postup stejný jak u všech jiných omáček)....vařila jsem ji zvlášt na másle vždy osmahla cibulku, přidala maso, koření, zalila vodou a zahustila moukou...vařila jsem to stejným způsobem jako nám, jen zdravěji, bez soli a tu rajskou a špagety z rajčat ne z protlaku, to až po roce.