Přidat komentář

In reply to by Veverca

Přesně Verů :-) Byla to láska na první pohled, jakmile máš ten kočárek v ruce, tak to poznáš, že je ta kvalita a vše o něčem jiném :c: :c: :c: jsem šťastná, že jsme vybrali tento, já u těch ostatních byla pořád taková nervozní, no prostě to nebylo ono.
Jinak termín máme 6.5. a rodit budu v Poodlí, Kladno nee!!!!! Ble. fůj, sem nechci už ani na krev :-D teď je to týden co mi v Kladně porodila kamarádka nádhernýho chlepečka..drží jí tam týden s tím, že malý má žloutenku - nemá a taky mají takové zvláštní praktiky - zakázali jí kojit kdy se jí a malému chce a musí jen po 3 hodinách, takže prcek pořád pláče hlady a taky musí krmit pouze z lahvičky, že mu prý ta žloutenka pak zmizí, takže odstříkává a oni jí to mlíko hned odnesou a jednou za 3 hodiny jí ho přinesou, aby ho nakrmila, tudíž mezitím má prsa bez mlíka a nemůže mu dát kozu.
Nebo, když jim řekla, ať malého dají teda na solárko, aby mu ta údajná žloutenka zmizela, tak řekli, že mu to může uškodit, že se to nedělá a že ho má dávat k oknu na sluníčko - které nesvítí, protože je pořád pod mrakem a sněží, takže na Kladno neeee :s: :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka