Přidat komentář

my měli zrovna včera čínu , ale kupujeme ty nudličky (což to si můžeš ješte ty kostky nařezat), Můžeš udělat v podstatě cokoliv, z kostek guláš nebo tu čínu, z granulátu děláme karbanátky .... důležitá je příprava toho sójového masa a tady si dovolím přidat své zkušenosti, jak ho udělat opravdu dobrým:
Nevařím maso podle návopdu an sášku, ale takto .... dám ho do studené vody s masoxem (nebo jestli máš vývar, bude to ještě lepší) a vařím tak dloiuho, až je maso měkké. Pak ho nechám okapat, vychladnout a dám do mrazáku (nemusíš hoc nechávat zmrznout "na kost", stačí přemrazit). No a pak už ho použiješ podle potřeby ...
POdstatou je, že takto upravené maso zruší tu svou houbovitou strukturu a je mnohem chutnější a krásně do sebe natáhne chuť toho pokrmu. My vho máme moc rádi a mám pořád v mrazáku jeden sáček připravený k použití :-).

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky