Přidat komentář

Ahoj, takže já měla jako hluboký Inglesinu Vittorii 2009 (tady je nový model: http://www.malvik.cz/Kocarky/hluboke-kocarky/Inglesina-Vittoria-2010). Jestli hledáš kočár na zimu, je tenhle ideální. Velká kola (ne nafukovací, ale vydrží všechno). Kvalitní odpružený pochromovaný podvozek, na který se dá připojit i autosedačka (my tak jezdili po obchodech), hodně velká korba (dcera se do ní vejde ještě teď co má skoro 80 cm), je i dost široká. Stříška je pevná, doma se nebojím posadit Káju do kočárku a opřít o tu stříšku, má tak víc možností :D. A navíc je to fakt luxusní nádherný kočárek. Pokud bys měla zájem, mám ho v béžové barvě, je v super stavu, ježděný asi 4 měsíce, pak už jen na doma. Za 10 000, možná je i sleva. Myslím, že je ještě dokonce v záruce, ale teď už by měla někdy končit, nebo nedávno skončila.
Pak jsem koupila jako sporťák X lander xa 2008. Ze začátku jsem byla celkem spokojená, líbily se mi otáčející se kolečka, polohování, ale konstrukce kočárku drží na stříšce, Karolínky dědeček jí nechtěně rozbil a protože je to na pitomé koleje a já nemám chlapa, který by to opravil, máme teda úplně nový a zase X lander xa, ale 2010 (http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/X-Lander-Set-XT-2010-X). A jsem nadšená. Doporučuju. Někde jsem četla, že X lander je nejlevnější z těch lepších a dražších kočárků. A opravdu jsem s ním neměla žádný problém. Oceňuju pořádnou konstrukci a lehké skládání.
Taky moc doporučuju si kočárek ošahat v obchodě, i když ho kupuješ přes net. Aby ti ukázali, jak se s ním zachází. Já jsem Inglesinu kupovala přes net a když kočárek přišel, vůbec jsem nevěděla co a jak s ním. Je to věda :D. Hodně štěstí:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky