Přidat komentář

Já jsem také měla nakupovací manii.....nakupovala jsem hodně přes net nebo od holčin....Nevím jaký mam přesný počet oblečků,ale myslim, že první půl rok skoro nic nekoupíme.......Já jsem kupovala i velikost 56,62,68 ...asi tak...potom oblečení od holek tady si myslim, že bude ještě malinko větší. Něco malinko jsem nakoupila v krámkách,ale převážně balíčky od holek ve kterých je opravdu krásné oblečení za pár korun........Ty malinké děti to opravdu nezničí. Pokud to maminky nějak nezaperou...., tak to vypadá pořád hezky.Každý mi říká ty toho máš to ani neunosíte....my jsme to z mamkou zhodnotilo, že toho zase tolik nemáme,ale že už nic nebudu kupovat. Potom až podle potřeby......čekáme holčičku, tak doufám, že nebude veliká po tatínkoví, který měl při narození 4,8 kg.... :s:
Ani jsem na začátku netušila, že toho tolik nakoupim....,ale potom bude korunek méně až budu na mateřské......a přinejhošim to můžu vždycky prodat....
Holky potom mam ozkoušený obchůdek...http://www.detsky-obleceni.cz/, tak se mrkněte jestli některá něco scháníte...oblečení se mi nezdá drahé a je opravdu krásné :)
My už máme nakoupené skoro vše....už jenom chůvičky a nějakou komodu pro holčičku...
Tak jsem se pěkně rozepsala, tak se opatrujte a hezký víkend :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky