Přidat komentář

Ahojík holky, dneska jsem teda dočista KO. Marcelka to zabalila, ledva jsem ji dala do postýlky, jen jsem stihla vylít po ní nočník, ještě plakala, že mě chce, ale než jsem doběhla, už byla v limbu :~!: :#~: Tak jsem jí dala akorát pusinku na dobrou noc, pohádku jsme dneska nestihli, ale zítra je taky den :-)

Dneska jsme si s Marcelkou udělaly krásnou vycházku, hezky zvolna ve stínu lesa... z domova jsme vyrazily v jednu hodinu a přes les jsme pomaličkým odpočinkovým tempem dorazily v pět hodin do Hostěnic na hřiště, tam se Marcelka trochu zhoupla, osvěžily jsme se obě vodou z místní pumpy (pitná, ale my jsme jen oplachovaly těla) a jely jsme v půl šesté autobusem domů. Bylo to fajn, Marcelka chvílemi seděla na procházce v kočárku, ale jak jsme vjely do lesa, tak furt chtěla trajdat sama :-) Takže v kočárku jen přes dědinu a od myslivny už sama :-) A když chtěla do kočárku na chvíli si odpočinout, tak se přišourala ke kočárku a řekla "tošá" (kočár v našem jazyce) a posadila jsem ji :-) A za chvíli zase "doů" a bylo to vyřešeno :-)

Hýždě mě dnes jednu chvíli ovšem chytla tak, že jsem myslela, že nedojdu už vůbec nikam... volala jsem Peťovi, tak mi v lékárně koupil Voltaren Emulgel, protože Ibalgin nezabral. Doufám, že toto zabere. Jinak to bude muset asi řešit doktor :-(
Taky mám od rána jakési střevní obtíže... na procházce se naštěstí nic neprojevilo, to bylo dobré, ale teď zase po chlebu k večeři... no nic, černé uhlí už je ve mně, tak snad zabere a bude to jen chvilková záležitost.

Zítra jdeme s Marcelkou k zubařce. Holky, já mám v posledních dnech problém jí vůbec zoubky čistit!!! Používáme už kartáček s nejjemnějšími štětinkami, dětský... pěkně si na něj zvykla, má ho už myslím dva měsíce, ale teď najednou brek a křik, jenom se s ním přiblížím a řeknu, že si jdeme čistit zoubky :-( Myslím, že jí v pusině zase něco roste nebo jestli má třeba aftík, to nevím... na moment snese ten kartáček, když už, ale jinak jí nesmím pomalu ani utřít pusu plínou :-( Máte to některá taky tak?

Už jsem dneska utahaná jak kotě, půjdu spát, budu si chvíli číst... ještě si vás tu projdu, ať mám trochu přehled a pak to tu zabalím, ať jsem zase zítra fit :k:
Mějte se všechny krásně a přeju vám vše dobré :k:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka