Přidat komentář

In reply to by ajinek

Já to zkoušela na Vojtu, když mu bylo asi 9,5 měsíce. Vlastně začal takhle blbnout, když se začal sám stavět. Zničeho nic začal dělat v postýlce scény, přitom usínal do té doby sám. Já to zkoušela nadvakrát. ://:
Poprvé jsem to po pěti dnech vzdala, prostě jsem na to neměla nervy. :n: Pak jsem ho pár dní nechala s tím, že když vyváděl, tak jsem ho chovala a přinesla mezi nás do obýváku, když už byl hodně unavenej, usnul na gauči a pak jsem ho přenesla. Pak jsem znovu nabrala síly a zkusila to asi za tři týdny znovu a to už jsem nepovolila. Třetí den usnul bez scén sám. Teď už je i rád, když ho večer do té postýlky dám. :)
Hodně taky udělalo to, že se v noci vzbudil a hrozně řval, že chce k nám (třeba i v půl jedný, ve tři a v pět - nepomohlo prso ani čaj) a my jsme holt jednu noc probděli celou, ale k nám jsme si ho nevzali. Viděl že si to nevykřičí a už to nikdy nezkoušel. Ráno si ho k sobě do postele vezmu, ale to už je fakt ráno a to mi nevadí a on si na to tak zvyknul. V noci k nám nechce :)
Tak dej vědět zítra jek pokračujete, držím palce :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky