Přidat komentář

In reply to by marcy

Marcy, ten dort byl jak ve školce s modelýnou :). Prostě se jen lepí části dle fantazie, určitě bys vytvořila něco moc pěknýho, já totiž na výtvarku byla vždycky dřevo, baví mě jen ruční práce:).
Jak jsem psala Lucce, koupáme pravidelně oba dva, protože si to užíváme všichni tři :). Jinak se Petr snaží zabezpečit domácnost, co já nestihnu, a také zahradu, topivo apod., za což mu jsem vděčná. Ono když Peťulka pláče, tak to tatka moc dlouho nevydrží když se mu nepodaří ho uchlácholit, tak to beru na sebe, taky na to máme lepší geny než muži, si myslím, a hlavně já už vím (trošku) jak na něj a už mě to tolik nevytáčí jak jsem zvyklá...
Já si také myslím, že mlíčko nemůže být slabé, ale myslela jsem to tak, jestli dostatečně pije, jestli mi v prsu mlíčko třeba nedojde a péta se nedojí apod., ale vnitřně cítím, že je vše ok. Moje starší příbuzné mě pořád straší, at si miminko vážím před a po kojení, abych měla představu a dokonce mě tchýně podezírala, jestli mám dost mlíčka když Péta pak plakal (jako každý večer, to už znám), no to mám dost!
Máš pravdeu, je s nimi sranda já se úplně upínám k těm chvílím, kdy si s Peťulkou hrajeme a on se směje :). Jsem z toho tak paf, že dneska jedu za dědou a babičkou jim to předvést :))) :) :)
S tou rukou máš pravu :). Péta si ji často strká do pusinky a taky se pak nechtěně dáví, asi ještě neví, co s tou rukou má dělat :). Ale poslední dny se mi zdá, že začíná vědoměji bouchat do kolotoče nad sebou, tak snad to není jen vrtění :)
Tak at se s Jiříkem máte co nejlépe :). papa K. a pidi Péta :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky