Přidat komentář

In reply to by alexandra.aa

Ahoj Alex. No spurtík už jsem mylslela že je za náma, ale teď už nevím vůbec nic :-( ..Tak přesně jak píšeš, jsem to měla včera..Jen jsem ji krmila a poslouchala její řev..divím se, že se z toho nepoblinkala..Vždycky mi usla u prsa, položila jsem ji a za 5min. řev a trval do dalšího kojení.No abych jí nekřivdila..2x byla rozbalená a to vydržela půl hodiny si povídat, ale jak ji to přestalo bavit, tak řev až zase do kojení..
Nejhorší je, že tak malému miminku naplácat, neo jednu vrazit by byl pěkně ohavný a zbytečný čin..Ale včera jak jsem ji měla na ramei a poklepávala po zadečku - to mají mimísci rádi :-), tak asi dvakrát jsem trošku přidala na razanci :-D..to ale spíš pro moje uklidnění..malá to ani nepostřehla..Stejně to nepomohlo a zuřila jsem dál :-D.
Takže vidím, že spousta mamin fakt zažívá to co já..Já se jen bojím, že mi fakt někdy ruka vyletí...Jednou jsem tak ubalila facku bráchovi..Měl jeden rok, já 10roků a koupala jsem ho..Když jsem ho vytáhla z vany, tak ječel jak čert - no histerák jak včera naše Marjána a já to nevydržela a ubalila mu jednu..Do teď mám před očima jeho výraz a jak to píšu, tak mi tečou slzy :-( ..Zarazil se, přestal křičet, podíval se na mě tím svým miminkovským výrazem, kdy by ho člověk láskou sežral a začal řvát znovu..Hnus fialový. Vteřinu po tom jsem toho litovala a lituju toho do dneška, ikdyž ten ogar má už 22roků a někdy bych mu naliskala zas :-D..Miminka se prostě bít nemají..navíc je to zbytečné, protože to nechápou a já se bojím, že se jednou neovládnu a budu na to pak zase 20let i víc myslet?? Díky, nechci a bojim, bojim....Jinak v noci byla malá opět zlatíčko :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka