Přidat komentář

In reply to by ZelaZuzu

Určitě mají po každodenním koupání kůži suchou, ale pak ho namažeš, tak bych to neviděla tak zle. Nám to zatím nic nedělá, jen ty reakce na nějaký jídlo, ale ty krémy od doktorky pomahají (jedno je tělový mlíko, který se dá prý koupit v lékárně).
Začali jsme vaničkovat v 10 týdnu, teď nám jsou 3 měsíce. Jediný, co to chce, je velká vana, aby se do ní prcek namočil, když sedí, po ramínka. Je to super. My jsme ze Strakonic a jezdí nám jednou za 2 týdny (teď máme pauzu 3 týdny, je po očkování, tak mu máme pár dní dát pauzu, je takovej nervní) ukázat nový cviky. Malýmu se to líbí, a já z toho mám posilovnu (jseš ze začátku 5 minut nakloněná nad vanou a nohy dostávají zabrat :-)). Až bude větší, tak rovnou přejdeme na plavání do bazénu, tam už budeme mezi pokročilými, budeme mít náskok z domova, prý se bude umět už i potápět, a v bazénu bude moct do větší hloubky než mimča, který začínají až v bazéně. Hlavně já se bála, aby se nebál vody, máme už zaplacenou dovolenou, tak představa, že mi tam týden řve je hrozná.
Jo a k nám jezdí pani z Horažďovic a za dopravu nic nechce, platíme 210,- za tu lekci a tak to bude prý i v tom bazénu. Ještě je super, že dokáže poradit, hlavně mě naučila, jak správně prcka držet, aby se mu to líbilo a neničil si záda.
Tak můžu jen doporučit, pokud je ta možnost. Když budeš chtít, tak zkusim poslat video z našeho vaničkování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky