Přidat komentář

In reply to by gejbi

Ten někdo jsem já. Dubai, jedno z nejbohatšího města světa. Pravda, od Pakistánu, Afganistánu daleko, modernější než celá Praha je Dubai. Už jenom samo letiště se vymyká normálu. Každopádně to nemění nic na tom, že jakékoliv komplikace, příp. porod by s sebou nesli nemalé problémy. Město je to nádherný, ale země (Arabské Emiráty) jsou na prd.. Na Kubě v turistickém centru je taky fajn, zkus jít ale za červenou čáru.. Vy znáte Dubai jako turisti.. Zákony Arabských Emirátů jsou ale jiné, než Evropské.

Jen příkladem:
* Voda z vodovodních kohoutků nemusí být pitná. Doporučuje se pít vodu balenou.
* U většiny restauračních účtů je započteno 15% za služby, pokud to nebude váš případ, doporučuje se dát 10% za obsluhu.
* Alkoholl je k dostání v hotelových barech, restauracích a hotelových obchodech s alkoholem. Neseženete jej v supermaketech. Pití alkoholu na ulici nebo na veřejných prostorách je nazákonné.
* Při fotografování místních mužů je potřeba si předem vyžádat souhlas. Je zakázané fotografovat muslimské ženy, státní a vojenské budovy.
* Opalování nahoře "bez" je zakázané.
* V případe potřeby lékaře kontaktujte delegáta nebo recepci hotelu. Za vyšetření se platí cca 150 USD a pojišťovna tuto částku po návratu domů proplatí. K vyšetření potřebujete pas a pojištení.
* Trezor je na pokoji většinou zdarma, používejte jej na letenky, pasy, víza
a cennosti.

Jinak pardóón, že takový tupec jako já projevil názor..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka