Přidat komentář

In reply to by alushka77

nezlob se, že píšu až teď, ale rozhodli jsme se s miláčkem nově vymalovat obývák, takže dneska celý den probíhaly přípravy :C]]:
Dneska jsem se objednala k :*8*: a jdu tam tedy v pátek, to budu 6+1, takže doufám, že už uvidím malou tečku a snad i :h: Alespoň v jedné chytré knížce mi to tak píšou :///:
Zkus tedy počkat ještě do příštího týdne a uvidíš, že budeš za trpělivost odměněna krásnou fotečkou :one:
Jak ti jinak je? Mě začíná být slušně šoufl :sick: Ráno se vždycky strašně třesu a musím se hrozně rychle najíst, abych nepadla na .... :00: a během dne musím pořád něco zobat, abych pravidelně uklidňovala svůj bouřící se žaludek :a\|: Nastavila jsem si ale přísný režim, abych za devět měsíců nevypadala jako kulička a zatím jej kupodivu zdárně dodržuju :\x: Počítám si kalorie a to mě brání do sebe necpat hromady sušenek, čokolády, brambůrek apod. :one: Hlavně ovocíčko a díky těm cukrům, které obsahuje, mi právě i hodně pomáhá při potencionální nevolnosti :sick:
Jinak se nám daří dobře :c: Jsem navíc úplně unešená z manžela, k mému údivu o :cc): mluví skoro víc než já, je najednou nějaký strašně zodpovědný a je strašně roztomilý, když mi prdí na bříško a zdraví našeho kulihráška :c: Jsem z něj vždycky úplně naměko :c:
A když už jsem napsala takový román, ještě se tě zeptám, jak to máš se sexíkem? Já jsem se těch prvních 14 dní nějak bála, ale teď se to zlepšilo a je to moc fajn... Jenže jsem někde četla, že bych neměla mít v prvních 3 měsících orgasmus a sex jen zřídka... prý kvůli možnému potratu.... :? Ale upřímně, nechci manžela ani sebe připravit o 2-3 měsíce milování a hlavně nechci být moc přecitlivělá a řešit každou prkotinu, ale radši se ptám, za to nic nedám :ww:
Moc ti děkuji, že jsi to dočetla až sem a těším se na tvou odpověď :c:
papa :a: a krásné těhulkování :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka