Přidat komentář

přesně vím, jak se cítíš, taky se pořád pozoruju a když mi bylo 2 dny dobře, tak jsem byla trošku nervózní, už mi je zas blbě, sice mě to štve, ale na druhou stranu si říkám, že vím, že se něco děje :). Jsme asi všechny tak trošku prdloušky :s: .
Někde jsem četla, že by se neměly houby a plísňové sýry (kvůli plísním), vnitřnosti a podobné věci. Každopádně já baštím to, na co mám chuť, podle mne si tělo a mimísek řeknou :dance: . TAkže jednou sním krabici fazolového salátu, jindy se na něj nemůžu podívat, pak jsem měla zas neskutečnou chuť na tresčí játra, tak jsem si je dala. Podle mne, všeho s mírou. Jsou tu i holčiny, které jedly normálně hermelín..... dej na vlastní pocity a chutě :). Hlavně bašti ovoce a zeleninu.
Jo a na aquapark a lyžování bych alespoň v prvním trimestru asi zapomněla. Mimísek není pořádně uvrtaný a hlavně je to nejrizikovější období a ještě ke všemu máš blbou zkušenost z minulého měsíce. Raději se šetři, odpočívej, aquapark si můžeš pak užít později a nebo s mimískem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka