Přidat komentář

In reply to by VeronikaV86

Ahojky:-)
Opravdu se ničeho neboj, je to, jako při gynůprohlídce...jinak proč jsem si dala nohy nahoru? Bála jsem se, že to vyteče - vím, že to asi nejde, ale ten strach, abych nic nezanedbala :-D No myslím, že jsem tím neuškodila:)
Jinak, jak píšeš o nějakém Ultrogestanu a nebo Duphastonu? Ani nevím, co to je, ale píšeš na udržení - asi nějaké léky na udržení mimi a těhu, že? ne nic takového mi nedali a teď začínám mít docela strach...třeba to vyjde, ale třeba taky ne a já bych chtěla podchytit vše, co jen jde. Tyhle léky může brát kdokoliv? Že bych se na to doktora zeptala a nechala si to rovnou napsat - člověk, když se neozve, tak má prd.
V lékárně bez předpisu je určo neprodávají..
No jinak bradavky pobolívají - ale jak jsem psala, jednou méně, jednou více, Jindy cítím mravenčení a na druhou stranu mi pak bolí, jen, když se jimi otřu třeba o tričko a tak.
No víš, co je nejhorší? to pozorování sama sebe, já v podvědomí vím, že mě zase čeká zklamání . Ostatně, jako každý měsíc, takže ani nečekám, nějakou radost - tu si představuji, jaké to asi je udělat si test a mít tam //..znám jen pocit, když si uděláš test a jukne na tebe jen /, propláčeš to a život jde dál, začíná další etapa, další dlouhej měsíc..
No, ale tyhle pocity si člověk nevymýšlí - ty prostě pociťuje, jako třeba je ta pachuť v ústech, nevolnosti, nálady, bolesti prsou, zvýšené slintání - ano, to můžu jedinně potvrdit :-D, spavost...a to jsem necelý týden před MS, takže to i tak můžou být příznaky na mrchu, nebo prostě něco špatného sníš a nebo, přicházející jarní únava.
No snažíme se 17měsíců - Mudr.řekl, že to je tedy tak rok ( jako tohle nepochopím, když mu řeknu, že je to skoro dva roky, on že z toho usuzuje jen rok a že to není nic hroznýho, že to není, jako dřív, že pokud neotěhotníš do roka, jsi neplodná, teď to prý platí do dvou let - to je dost hrozný.
No a až teď mě poslali na IUI a prý až za rok na imunologii - ano, až si vyčerpám všechny šance IUI a ztratím další rok a budu už tak vyčerpaná, že teprve pak tedy zkusí imunologii, tak jsem se nas...a a vydupala si tu imunologii teď..odcházela jsem z ordinace se slovy od doktora - "no, když už jsme Vám tu imunologii slíbili, tak Vám ji tedy napíši, ale není to náš standartní postup" Debil..no ale jsem v klidu, za měsíc vím výsledky:)
Bojím se té BT, prý po ovulce ji má každý vysoko, před MS klesne a pak, pokud jsi těhu zase stoupá - a já si myslela, že po ovulce ji má vysoko jen těhu a ne každý.
Jinak tedy ty injekce Ti nezávidím - a proč si je musíš píchat, kvůli vaječníkům a ovulce?
My vyfásli velkou injekci a ten Pregnyl - pozor při píchání pomalu vytlačuj látku - dost štípe a já po něm byla taková malátná a nebylo mi dobře.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka