Přidat komentář

In reply to by Štětkovi

Ahojky, moc dekuju za roman :D no ja byla vcera platit injekce ktere si budu pichat od 3do7dne menstruacniho cyklu (stejna doba kdyz sem brala clostik) , pak 2x na ultrazvuk vajicek k dr na gyndu a pak dle velikosti mi pichne pregnyl sestra a druhy den pojedeme... tak sem zvedava. 10.2. si jdu injekcni pera vyzvednout a dr mi udela stimulacni plan - kdy a co pichat sem z toho posr..a az za ušima ;) a to jsem zdravotni sestra(ale nedelam to) .. ale zvladly to jine, zvladnu i ja SNAD :s:
No mě už krev braly a žádný protilátky se nezjistili. ted sem byla i na štítné žláze a vše super, v pořádku :qu:
Já mám taky strach že se to nepovede a to jsme oba zdravý! my jedeme do teplic do pronatalu budeme prý objednaný přesně na hodinu. přijde mi že to vůbec neutíká!!!! :$$:
Jinak příznaky máš pěkný a já už vídím sebe jak budu se snažit dělat jakoby nic a ono prdlajs :s: budu se sledovat atd az mi hrábne :00: Nemysli na to ze to dostanes, musi se to podarit.
Jak dlouho jste se snažili nez te na tohle poslali?
příznaky máš pěkny, verim ze se to povede. hele ja az pojedu z IUI tak si lehnu dozadu do auta a nohy budu mit nahore az nez dojedu domu a to je 80km :s: :s: :s: Myslis ze by to vyteklo kdyz ti to zavedou primo do delohy???
nebojis se dvojcatek??? ja hrozne :00: já nechci dve najednou by me svihlo :n:
tak ti moc moc drzim pesticky a klidne mi pisej jak jsi na tom do zprávicky, budu drzet pesti co muzu :one: a pak ti budu podávat in fo já jak na tom jsem :ooo:
PS: já už bych taky chtela :°O°: vsude a vsichni maji a jen my ne, tak snad uz se usmeje stesti i na nas :C]]: Dostala jsi ultrogestan nebo duphaston na zavadeni? jako na udržení?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky