Přidat komentář

In reply to by VeronikaV86

Ahojky, tak je to 10 dní od IUI - asi se děsně pozoruju:-D
Děsně jsem se bála, ale ono to nic není. V pátek 10.DC jsem jela do car na vnitřní ultrazvuk, aby mi změřil folikul - měla jsem ho 18mm - což je dost:-), vyfásla jsem injekci Pregnylu 5000, s tím, že si ho druhý den večer ve 22hodin píchnu - to na tom celém bylo to nejhorší. To píchnutí injekce:-DDD Já se tak bála až jsem z toho hystericky plakala, no kdybys mě viděla, teď už se tomu směji.
Od pátku jsme se nesměli milovat, aby bylo hodně spermijek. Po píchnutí Pregnylu ovulka nastává do 36hodin, tudíž to akorát vycházelo na pondělí. Manža odevzdal spermijky a pak si mě vzali do "pokojíčku" musela jsem si oblíknout košili a vzít si jejich pantofle. Tmavá místnost, tak na křeslo, roztáhnout nožky - ještě ti dají zkontrolovat údaje, že partner patří k tobě a tak...trvá to asi 10vteřin, cítila jsem to, jako by při citologii, s tím, že tě nikde neštípne. Ležela jsem asi dalších 10 vteřin a šupky domů. Dali mi papírek, že si test mám udělat za další 2-3 týdny i pokud dorazí mrcha.
Když jsme jeli domů, měla jsem nohy na palubce ( abych je měla výše - bála jsem se, že to ze mě vyteče, či se to nedostane dobře k vajíčku ) :-D
No a naordinovala jsem si "klid na lůžku" no samozřejmě jsem to nevydržela a normálně funguju.
Měřím si BT, každé ráno ihned po probuzení, ovulka nastala v době IUI, to mě uklidnilo, pak stoupla a teď se drží 36,7° - 37° , bolí mě prsa - jednou více, jednou méně, jindy si na to ani nevzpomenu, předevčírem se mi po ráno udělalo "šoufl" při vaření čaje, děsná únava - furt bych spala, včera jsem brečela, protože jsem nevěděla co vařit:-D a tak, takže to tu máme teď veselé..jednou jsem celá šťastná a jednou ihned po probuzení čumím, jako péro z gauče..
No mrcha má přijít přesně za týden, takže je asi brzo, na nějaké závěry a na příznaky těhu - i když v podbřišku - ovulka byla na pravém vaječníku - cítím to, cítím takovou zvláštní bolest, když ovuluji a i jsem přesně odhadla hodinu, kdy praskl folikul...mám pocit, jako by se mi právě vajíčko dostalo do dělohy..
Mám ale děsný strach - když dostanu mrchu, jdu na hysteroskopiii - mám z toho noční můry a furt to mám v hlavě.
Jinak jsme dnes byli na imunologii vzala mi asi deset litrů krve:-D manřa taky a k tomu spermijky a za měsíc jdeme na konzultačku, takže pokud mám alergii, tak je to v prdeli, protože moje tělo prý vyloučí embryjko a nebo zabije spermijky..
Jsem teď jako na jehlách, je to snad můj nejdelší měsíc čekání, ale stejně vím, že to zase dostanu.
Jo a taky mě pobolívá podbřišek, takové zvláštní pocity, jsou úplně stejné, jako při akupunktuře - chodím na ní a píchá mi jehličky do břicha víš, je to takové lechtavé, jako by ti v podbřišku někdo hladil, sem tam píchne..jo a taky výtok - ale neskutečně moc, bílý, hustý - a to na něj netrpím a nikdy jsem ho takhle "moc"neměla. Furt měním intimku...
No snad jsem to popsala dobře, to je zase román :-D
Tobě držím palečky a koukej se mi pak určitě ozvat a popiš pocity a tak - klidně do zprávy. Budu ráda:)

P.S. koukám na ordinaci v zahradě a zase se tu baví o nějaké těhotné, včera Simpsnovi - taky chtěla jedna z nich mimi, pak v telce opice, že je březí, na facebooku kamarádky dokola obměňují fotečky svých dětiček, tady čtu, jak holčiny našly //...tak, kdy už přijdeme na řadu my?? .....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka