Přidat komentář

Ahojda holčeny, tak jsem se vrátila z gyndy. Snad bude všechno v pořádku. Na ty prsa jsem se ptala a dr. mi řekl, že to tak může být, ale že to mám rozhánět jenom teplou sprchou a moc nedlachnit rukama, abych si nepřivodila větší zánět. Prohmatal mi to a nic podezřelého nenašel. "Uvnitř" mne je taky všechno v pořádku, tak dobré. Ptal se na Marcelku, tak jsem ji vychválila až do nebes samozřejmě... :c: Taky jsem mu řekla, jak je v roce veliká, to teda čučel :s: Ale prý si mám dávat pozor, aby to nepřešlo do obezity později. Že prý oni se na škole učili, že v roce má vážit dítě 10 kilo :? Tak jsem mu řekla, že to měla naše Marci v půl roce :s: Vzala jsem si mail na sestřičku, že pošlu fotku. Je tam taková velice příjemná mladá sestřička.
Za chvíli razíme na prochajdu a pak na návštěvu k sousedce, ona má dvě malé děti a malého pejska, tak si dětičky pohrají :-)
Představte si, co řekla tchýně manželovi!!! Že prý Marcelka ještě nechodí, protože se jí málo věnujeme!!! Že prý ostatní děti už v roce dávno chodí, jenom ona ne a že se jí nevěnujeme!!! :jawdrop: No toto říct přede mnou, tak ji vyhodím z okna a sbohem :a: Baba jedna jedovatá... nikdy jí není nic recht. Přede mnou je jak milius, ale manželovi potom všecko řekne, ten má z toho hlavu v pejru, doma mi to samozřejmě vyklopí, protože to potřebuje vyventilovat a já už hudruju a posílám tchýni stále a opět do zadní části lidské anatomie :a: :s: Jedubába sprostá.... !!!
No nic, já jdu vypravit malou a razíme, dokud je světlo. Venku se hezky vyspí.
Jo, a dokonce u nás poklidili chodníky, tak můžeme jezdit jakžtakž bezpečně, tak OK :one: že bych začala věřit na zázraky... :s: :s:
Markéta s Marcelkou :k:
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka