Přidat komentář

In reply to by bella.v

Ahojík, tak já musím zaklepat, že od těch rým, co měla Marcelka v listopadu a v prosinci, je úplně zdravá a fit a já i manža naštěstí taky!! Jsem za to jenom ráda.
Marcelce se občas taky asi zdají "divoké sny maxipsa Fíka" a křičí ze spaní, naštěstí se skoro vždycky zase zklidní a spí dál, ale občas se taky vzbudí. Málokdy naštěstí... ale stalo se nám dnes ráno, že se hlásila v půl páté ráno... stála v postýlce a volala na nás "papa... papa... papa..." což v jejím slovníku znamená samozřejmě "papat" :s: Dostala napít šťávičky a potom zase usnula u nás v posteli... akorát chvíli před klasickým budíčkem začala najednou plakat a volala "amamamamamamam..." jakože asi ham ham... tak jsem stejně chystala i její snídani, tak potom svůj hlad hned ukojila a byla zase spokojená holčička :c:
Já jdu zítra taky na gyndu na kontrolu a jsem zvědavá, co se dozvím, protože už asi 14 dní mám takový jakýsi podezřelý výtok, trvá to od menses a nějak to nepřestává... a zase mě bolí prso jako při zánětu, je to teď nějak moc často.
Tak se hlavně brzo uzdrav, ať jsi zase fit, ať to protivné nachlazení brzo přejde :*8*: :\x:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka