Přidat komentář

In reply to by žabičkax

Babička Petra plete, už od jara, ale jenom na holčičku (asi jí někdo nakukal, že bude první pravnouče). Má toho hromady, ale ještě jsem to neviděla a nevim co bude použitelný.Ale když to bude holka, budeme mít aspoň nějaký základ na zimu. No a když to bude chlapák, tak tomu bych pletený stejně moc nedávala, mě se chlapečci v úpletu stejně nelíběj ;)
NO a moje mača ráda šije a plete, ale nějak na to nemá čas. Sice se na svoje první vnouče děsně těší (dokonce se nám vetřela i na velký ultrazvuk - bude nám ho dělat primář oddělení, kde pracuje sestra, takže to jde - jen budu děsně nervozní, mít na vyšetření 4 členy rodiny a doktora :s: ), ale ona je tak strašně moc aktivní, že jí stejně nezbude čas. Ta má samé pingpongové zápasy, tanečky, koncerty, vodní radovánky v Průhonicích, divadla... Vůle by byla, ale ten čas..
A pak ještě pletla a šila moje babička, ale obávám se, že ta je po operaci rakoviny tlustého střeva ráda že je ráda. Ikdyž ta na nás šila úplně nádherný věcičky..

Kočárek závidim, já si ho zatim ani nevybrala.
Na mimíska si už chviličku šetřim z výplaty, každý měsíc 9 tisíc, takže když jsem to počítala, máme na zařízení pokojíčku a všechny blbosti kolem asi 70 000. Jenže... neni to jen mimi, ale hlavně renovace parket, malování bytu, bezpečnostní dveře, nový nábytek do ložnice a tak, takže nám to sotva stačí, jestli vůbec. Navíc si vůbec nevim rady kde začít. Hlavně bych potřebovala kontejner na hnusný starý nábytek co doma máme po prababičce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka