Přidat komentář

In reply to by Jajda007

představ si, dneska renátka papala po dlouhé době v jídelní židličce a já sem ji měla v kuchyni u linky a krmila sem ji. neuvěřila bys kolik toho spapala. mezi tím si hrála s dvířkama od skříně a sledovala mě jak utírám nádobí. No super. a to měla zase domácí. ale mícham ji do toho tak 3 lžičky skleničky. ale zjistila sem, že má raději když má jako přílohu uvařené brambory, jako kaši. jednou sem jí uvařila rýži, a to ji vůbec nejelo. nejde to umixovat, protože ona si pořád na kousky nějak nemůže zvyknout a na brambory je asi víc zvyklá. a jak vy s kouskama?? mixuješ nebo už Viktorka papa větší kousky?? dneska taky renátka pila 2x mlíčko. ten sunar. Jo a v tescu mají ted hodně slev na umělé mléka a na kaše, různé značky. taky plinky, ty zelené za 200,- tak zajdi. my tam včera nechali 2 a půl litru.. i s nákupem. fuj.
No renátka se pořád plazí. dneska se jí ale už podařilo si sednout. bylo to spíš tak náhodou, ale sedla. pořád čekám kdy už si sama sedne. Po kolinkach asi chodit nebude. už stojí když ji držím nebo se drží stolu nebo postýlky, ale je to ještě vratké ty nožičky. No vy aspoň mát emožnost ji dát na chvíli babičce nebo dědovi, my to máme horší. Bydlíme sami, moje mamka a tatka bydli 6 Km, takže ti by přijet mohli, ale oni podnikaji a nemaji čas. takže pokud tam o víkendech nezajedem my tak renátku ani nevidi. no a manželova mamka, ta bydli docela daleko, cca 30 km a viděla renátku celkem 3x, a to jí je už 9 měsíců. no co nadělám. takže reni je zvyklá jen na nás dva. uvidíme jaké to bude až bude starší. jestli to bude znát. a co třeba až pujde do školky.
Ty jo dneska sem viděla na nástěnce v obci že 17. ledna je karneval. tak sem si říkala, že se už hrozně těším na přští rok kdy už pujdem i s renátkou. vyrobím ji super obleček, fakt se těším :-)
tak zase písni jak bude chvilka. Jo A odkud vlasntě jsi? teda nevim jestli sem se už neptala... já sem z Kozlovic, u Frýdku-Místku. Tak papa Zuzi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka