Přidat komentář

In reply to by Tynik

No tak to je super, že je v pořádku, jsem moc ráda za vás. Takže máš holčičku vlastně potvrzenou, tak to je taky super. Takže teď ti trochu závidím :-D ale přeji. Tak seš zas trochu klidnější, když ti řekli, že je to dobrý, viď. Jestli bude po tobě, bude opravdu krásná, jen musíš hezky baštit, aby byla baculatá. Jen nevím nevím s těma tmavýma vláskama, ale třeba překvapí. Mně se také moc líbí baculatý děti. My určitě budem mít blonďáčka, oba jsme světlí a je ještě možnost, že bude mít překrásné kudrlinky, páč přítěl má prstýnky, ale je naštěstí na krátko :-D a to by bylo moc krásné na holčičce.
A máš bříško na holčičku?
Tak ten váš potkánek musí být opravdu kouzelný. Já měla zas takovou nevšední myšku, hnědou s bílýma puntíkama, tak jsem jí zbožňovala. Je hezké mít zvířecího kamaráda, ale musí být na ně čas.
Tak to je škoda, že se nesmíš ani hnout, tak alespoň tedy někdy zamlsáme :-D Já teď jím sladké už asi 4dny a mám dojem se to strašně rychle ukládá na mém těle :-D ale co,hlavně, že nám chutná. Já mám kolem bříška 100cm a to jsem si myslela, že mám mega bříško :-)
A připadáš si, že ti sluší? Já jsem se vždycky na to hrozně těšila, koukala jsem po ostatních jak si je nosí. Takové sexy bříško je krásné, ale brzy to už bude mega bříško. Takže mně se moc líbí, jen mi to stále připadá neskutečné.
Tak mi jsme naštěstí dárečky na Vánoce zrušili, koupím jen pro mé mladší sestry. Mám ráda jen tu Vánoční atmosféru, na dárky moc nejsem :-) a vlastně mi už jsme si dali pod stromeček miminko a to je asi to nejhezčí co jsem kdy mohla dostat. Odjíždíme 19.12. na chalupu, je to taková ta stará klasika na Šumavě a kolem dokola jen 8 baráků a lesy a louky, tak to budou asi moje nejhezčí Vánoce. Je tam ještě stará plotna a topí se dřevem, no prostě celé pohádkové a před ní stojí 400 letá lípa. A budem tam až do 3.1. tak alespoň utečem hektické Praze :-) No jinak samozřejmě miluji procházku vánoční Prahou, zimu a svařák, jen nesmí pršet.
Kočárek už mám vybraný, jen ho teď vidím všude, ale tak to má asi každý, když si něco vybere. Nejdřív jsem si myslela, že nemám šanci si vybrat z takového množství a člověk musí koukat na to, aby byl i spolehlivý a cenově přijatelný. No byla to pro mě hrůza, taková až jsem si myslela, že to nechám na taťkovi :-D Pak jsem najednou objevila článek a přesně ten typ kočárku se mi moc líbí http://www.batolatko.cz/?p=productsMore&iProduct=2474&sName=NEJNOVEJSI-…-
a když to bude kluk, tak dělájí ještě s kolečkama. Už jsem se ptala i paní která ho má a ta s ním byla moc spokojená. Samozřejmě, že ten můj chtěl také trojkolku, ale já jsem proti, také jsem slyšela, že když je pak dítko větší, špatně drží stabilitu. Tudíž chci jedině čtyř.a taky s aretačníma kolečkama. To už mám také odskoušeno, super se to pak v tramvaji otáčí na místě, nedokážu si to představit s klasikou jezdit sem a tam mezi lidma, abych se dostala ven s městské, to bych nikdy nevystoupila :-D
Pošli ty co jste si vybrali :-)
Nábytek moc neřešíme, jen doupravím co máme, aby to bylo hezké. Hold takové skromné. Máme malý byt, tak to musíme nějak přizpůsobyt, ale jinak bych se vyřádila. Ráda se chodím inspirovat, tak třeba ještě něco vymyslím, aby to tu bylo sladký.
Je dobře, že také s malým vycházíš. Jednou měsíčně je opravdu málo, ale důležitý je, aby jste byli vy spokojeni.
A už máš vymyšlený co by sis přála od manžela? Stejně taková zvláštní tradice dostávat za porod dáreček viď. Je hezké, když to nemají chlapi za povinnost a přijdou s tím sami, to je pak kouzelné. Moje kamarádka nic nedostala a do dneška mu to má za zlé a to mi přijde hloupé.
Ano ano mé icq 579905382

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka