Přidat komentář

1.bydlíme v bytě 2+1
2. radši bych menší domek se zahrádkou, ale zaplať pánbůh, že jsme sehnali na hypotéku aspoň to, co jsme sehnali ;)
3. Výhody: Míň práce, nemusim řešit kosení trávy, zatýkání pod střechu a tak podobně. Mám dost divokou fantazii, takže když je manžel na noční, tak mne vyděsí každej stín v okně, vzdálený zavytí psa... :00: jako fakt, tak to si dycky říkám, že v tom svym vysněnym domku už bych se asi zbláznila :s: Taky nepřítomnost schodů v bytě vítám, s tim mym torpédem ;) , švagrová má mezonet, to bych zešílela, kam to dítě jde a kdy z nich sletí :n:
Nevýhody: furt slyšim, ty nad náma, maj starý rozvrzaný parkety(ještěže my tu udělali nový podlahy) a fakt slyšíme každej krok, takže víme, když jsou doma, že zrovna teď přišli, že teď jdou pokojem tam a teď zase zpátky :s: že zrovna perou.. předchvílí jim ždímala pračka :00:
4. a domek - výhody: jednoznačně soukromí, klid, nikdo na tebe nepřijde, že mu tvoje děti dupou nad hlavou a nikdo nad hlavou nedupe tobě, vlastní zahrádka, takže příroda hezky poruce a možnost si vypěstovat i nějakou tu zeleninku, ve většině případů možnost přístavby, když se víc rozrostete... a pokud stavíte, tak jednoznačně i možnost si sám určit dispozici a velikost domu, to druhý samo i vzhledem k finančním možnostem a tak. Já mám ten svůj navrženej dost detailně nějaký tři roky, kdy jsme uvažovali, že bysme stavěli, ale hypo, co by nám dali, by v oblastech, dopravně dostupnejch s Prahou, na což jsme bohužel existenčně vázaný a sme bez auta, stačila max na ten pozemek :00:
Nevýhody: daleko víc práce a práce a práce, větší samota, často schody.. určo bych radši přízemní domek ;) vyšší náklady na vytápění, hypotéku, daně...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka