Přidat komentář

Ahoj Holky :s:
takže svoje tema ještě rozvedu a podělím se o své zkušenosti :s:
1. ted uz bydlíme v domku :s:
2. ještě než jsem se poznala s přítelem neměla jsem vyhraněný názor, bydlela jsem v paneláku, ale naši mají taky barák na vesnici (nechci říct chatu, to by se moje mamka urazila :s: je to opravdu venkovský statek) takže jsem měla od obojího kousek, když bych byla sama, tak bych asi šla spíš do bytu , ideální nějaký podkrovní, s ateliérem nebo velkou terasou, prostě takový sen :s: ale od tý doby co jsme teď na všedchno dva, tak jsem se už domku nebála a dali jsme se do stavění
3. a 4. odpovím mýma zkušenostma: máme za sebou dva podnájmy, jeden byl přímo jak reklama na to - pořiďte si byt, je to NEJ...
ale druhý podnájem: když jsem měla chodbu, to bylo tak jednou za 3-6 týdnů, podle toho jak se uráčilo sousedovi uklidit nebo spíš jen přešoupnout šipku, tak se mi chtěla spíš zvracet, o uklízení kolem paneláku vůbec nemluvím - pejskaři, teenageři který si hráli na dospělý (cigarety, chlast, a hlasitá hudba), prostě uklízet po těhle všech děs, to si radši budu uklízet náš bordýlek :s: :s:
pak jednou jme si o půlnoci vzopmněli že si dáme na ráno upést chleba do domácí pekárny, naneštěstí se nám vysypala mouka a my o půl jedné v noci začali vysávat :s: rozdráždili jsme tím hlukem sousedovic psa, a ten možná rozdráždil další sousedy, ale na nás nikdo nepřišel :s: zážitků je mnohem víc, ale tyhle mluví jednoznačně pro baráček :s:
ale těm co jsou bytečkový jejich názor neberu, jsem za něj ráda, bylo by to jednotvárný kdybychom mysleli všichni stejně, ne? :s: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka