Přidat komentář

In reply to by andrejiika

Ahojky Andy, zvládáme to zatím dobře - dobrá otýzka co čekáme. Odpověď zní máme v bříšku malého mimozemšťánka. V 16tt jsem se ptala mého dr. co to bude, řekl že si není jistý ale že to vsází na kluka. Ve 20tt. na velkém utz jsem se dr. nezeptala neboť tam byl manžel a ten pohlaví znát neche a ke všemu mě pan dr. vyděsil, že je mimi moc nízko a mám se šetřit, takže myšlenky na pohlaví mě přešly a já měla myšlenky k tomu aby mimi bylo ok. Ve 23tt. mi od mého dr. syn dělal utz a nahrával a jen párkrát projel a řekl já už vím co to je. Tak jsem na něho koukla a říkám a co to je? On mi říká a vy to nevíte, tak jsem mu řekla že ne a sdělila mu, že jeho tatínek v 16tt vsázel na kluka. Mladý pán se zarazil a řekl na kluka? a začal zkoumat. asi po minutě jsem se na něho podívala a říkám tak co to je a on že to nevypadá ani na kluka ani na holku :) takže buď tam viděl holku ale když jeho zkušený otec řekl kluka tak ho neshodí nebo vážně nevěděl. No a pak se nám mímísek otočil hlavičkou nahoru a na dalších utz. nebylo nic vidět. Takže jsme mu začali s manželem říkat ET :) a k tomu šílené pálení žáhy a k tomu se říká že mimi bude vlasaté tak říkám tak máme mimozemšťánka a ještě bude chlupatý , super složení :D
Takže teď jdu ve čtvrtek na ozvy a do poradny a pan dr. slíbil, že jukneme na polohu mimíska a tak snad bude dělat utz. tak se chci při té příležitosti zeptat zda tam něco nezjistí, co by to mohlo být.
Jména máme Veroniku a Honzíka, co to bude zatím netušíme.
Určitě na tebe budu celý den myslet a ty mi pak hned písni jak jsi dopadla. Určitě to bude dobrý, mysli pozitivně. a jaká jména máte vymyšlený vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka