Přidat komentář

In reply to by andrejiika

jj, beru Rennie, ale to mi většinou vydrží tak na 2 hodinky a pak nanovo. Já pánev podloženou nemám,ale mám zvednuté čapky od postele o 10 cm nahoru, takže jsem nadzvednutá celá kromě hlavy. Už jsem si na tu polohu zvykla,ale s tou žáhou to nejde dohromady tato poloha. No já jsem dneska u tchýně, neboť naše rodinka se vydala za mamkou do lázní, tak jsem raději zvolila variantu tchýně, kdyby na mě něco přišlo ať jsem poblíž manželovi,který je na stavbě tady našeho domečku. Stavíme hned vedle jeho rodičů.
O ležení doma mi nemusíš nic říkat, já už skoro měsíc nic jiného nedělám než že ležím. Už jsem z toho úplně mimo. Dneska jsem lezla do auta tak jsem se po dlouhé době nadýchla čistého vzduchu :) Je to fakt otrava pořád ležet, ale pro zdraví těch bobísků holt to musíme vydržet.
No je mi jasné, že po císaři nebudu fit jako po normálním porodu, ale holt už jsem se s tím smířila. Už jsem si vyslechla jaké to je, že mimčo mi budou vozit jen na kojení, že rána bolí jako čert, že se 24 hodin nesmím pohnout jenom spomocí sestřičky apod. ale co se dá dělat. Rodit normálně KP nechci a ani dr. v prostějovské porodnici co nechtějí - je to velké riziko jak pro mimčo tak pro maminku. To raději budu trpět po císaři než si pak vyčítat kdyby se něco drobkovi stalo při spontánním porodu KP - kdepak.
O tom gaviscomu jsem už taky slyšela - musím si ho zítra koupit v lékárně, nebo už fakt pojdu. Jakmile dostanu hlad tak už přemýšlím co si můžu vzít k jídlu a co ne, neboť skoro po všem mě ta žáha pálí. Doufám, že se mi to po porodu vrátí do normálu, protože pokud ne tak umřu :D
A ty máš termín porodu kdy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka