Přidat komentář

škrty zatím odloženy
http://www.novinky.cz/domaci/178618-vlada-odkyvla-schodek-rozpoctu-230-…
sou to sviňáci, myslím že by bohatě stačilo kdyby si páni poslanci na rok snížili plat na "normální" zároveň by si mohli vyzkoušet jak se s tím žije že?a sebrali si všechny ty nehorázný výhody.
Já měla plat 13 hr a manžel má 21hrubýho, máme hypotéku, pojištění (protože nepočítáme s tím že nám někdy někdo něco dá), doděláváme barák, máme psa a 1 auto a teď čekáme prvního potomka..nevyskakujem si, nelítáme na dovolený, něžijem v luxusu, ale sme spokojený! Pokud firma nezkrachuje snad si sem tam budu moct přivydělat z domu. S malým chci být doma co to půjde, nechtěla sem dítě abych ho po roce vypakovala do jestlí a navíc brzy plánujem druhý. Nikdy sem nebyla na neschopence až teď v těhu (od 1.9.), sice nemám tolik odpracováno (je mi 24), ale ani to přeci není důvod aby mi zkrátili jedinou pomoc od státu kterou v životě čekám! kor když si poctivě všechno platím (daňa, sociální....)
Je to odporný... :(
On ale vůbec celý ten balíček je pěkně na levačku :( za zvýšení daní ho účetní ukamenují, mám v živé paměti zmatky když se měnila snížená sazba DPH z 5 na 9% a teď by to bylo 2x po sobě... :(
Kdyby radši začli u sebe, sami si žijou jako prasata ale brát to jim de! Kampaně bych zrušila-stejně je tam nikdo nechce-škoda že ten kdo nedostane nějaký počet hlasů nemusí "z kola ven" to by byla sněmovna hnedka prázdná.. A před volbami akorát mají držky plný slibů :sick:
Možná že na soc.dávkách nejvíc stát utratí, ale proč je teda cigánům přiklepávaj pořád dokola? A že platíjou důchodce...no a z čeho asi maj žít když byli v našich letech tak měli jistotu důchodu a jak měli předvídat že na ně nakonec nebude? Stejně se nejvíc prožere a prochlastá ve sněmovně, pak se platí jejich špásy že, auta, byty, kampaňě....
asi škoda slov :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka