Přidat komentář

Ahoj taky něco přidám,můj drahý měl kdysi slečnu stou se rozešli , ale od té dobyco jsem spolu byly tak mu neustále psala ale holky jak to byly sms jako tak co jak ti to sní jde v postely ? je lepší něž já? a vaří ti ? a tak , no brala jsem to s rezervou , ale naštvaná jsem byla dost , no mu přišla sms když jsem předělaly půlku baráku že prý jestli se může savit na náštěvu aby se podivála jak to tam předělal, já bych se sní nepárala ale manžílek jí napsal že jo ale že se semnou ještě dohodne no a když mi to řek tak sem myslela že mě trefí okamžitě sem mu řekla že se zbláznil a at si rozmyslí co vlastně chce a on prý ,,vždyť je to už jen kamarádka,, tak jsem mu musela vysvětlit že tohle kamarátka fakt není no a od té doby asi tak měsíc než jsem to vstřebala sem si představovala co budu dělat až přijedu domu a ona tma bude ? No hrabalo mi pěkně pak sem to nevydržela a napsala jí sama a od té doby je klid. No a pak mu ještě napsala vyčítavou sms proč jí nepozval na svatbu a to mě rozesmálo jak si po tom všem může myslet že bysme jí pozvali.
No ale taky se teď bojim vypadam jako slonice podle manžela jako ozdoba na vánoční stromeček nebo budha připadám si absolutně neatraktivní o sex fakt zájem nemám takže ho zandbávám a to je mi fakt líto ale nevim co stim bojim se že si najde nějakou jinou aspoŇ na ten sex boj se že to nevydrží a co pak šestinedělí?

Tvou situaci bych moc neřešila a nechala to volně musíme se snažit vypadat po porodu rychle co nejlépe a věřit že nás ty naši mazlici milujopu natolik že to přetrpí a vydrží.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka