Přidat komentář

In reply to by korelová

Nemám s tím takový problém..a hlavně.. některé mamince zde by to mohlo pomoct při rozhodování.
Když tu čtu některé příběhy, je mi smutno. Hlavní je chtít jít za tím, co si myslíte, že je dobře..pak totiž nikdy nemůžete říct, že něčeho litujete..protože jste to tak právě chtěly a udělaly.
Třeba to čtla i maminka co tu psala, že čeká druhé miminko a manžel se s ní chce rozvést, když to malé nedá pryč..
Ono stát o život o samotě s dítky se nikomu kdo poznal blahobyt nechce a tak radí že raději dát mimíska pryč..ono není o co stát, když si někdo přečte to moje, ale na druhou stranu tak dostane hodně sil a zkušeností, naučí se být silná pro děti, naučí se hospodařit s málem a když se pak najde někdo, kdo stojí za to opustit samotu a kdo finančně přispěje..ije se pak líp a člověk si i víc váží života..i toho, který vedl..protože ho naučil.
Moje sousedka, vychovala sama 2 kluky..a jsou naprosto bezvadní..jeden dokonce studuje Vš..kolegyně v práci taky vychovala sama dceru bez výživného...kolem mě je dost maminek, které vychovávaj děti samy..některé to nezvládají, protože měly manžely, kteří je hodně fin. zabezpečili a po rozvodu mají jen výživné a neumí hospodařit..snažíme se s těmy co ta zvládaj jím nějak pomoct (radou, příkladem,dáváme věci po našich dětech..některé teda ofrnují nos..).Jsou maminky, které se mmusely vrátit k rodičům a svůj byt promajímají, protože by to jinak neutáhly,ale na tom není nic špatného.Důležité je, že dítko mají v pohodě a jednou snad najdou taky toho CHLAPA :)

Víte..dost mi vadí maminky, které jsou doma s 1 dítkem, manžel vydělává 25000 a víc. ..ony mají mateřskou na 3 roky..tudíž 7600 , jíst chodí k tchýni, či rodičům, dítě je NEXT,CHEROKEE, a pod. a stěžují si, jak těžko vyjdou, že nemají na koupálko, na výlet, na boty za 2500..ale k prodeji nabízí kočár, který stál 35000 a použitý je půl roku a přestal je bavit.
A ještě napíší, jak by je druhé dítě finančně odrovnalo, tak si raději jedno rozmazlí...i takové maminky mám v okolí..týden co týden fitko, koupálko, výlet,2xdo roka dovča v zahraničí..a dítě je neposlouchá, kouše a bije ostatní děti, podělit se neumí ani o bonbony s mámou neb je věčně u babiček a doma nic nesní, protože jim BIO/DIA potrava nechutná :))...nechci se nikoho dotknout...ale tohle je na mě moc..po mé zkušenosti..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka