Přidat komentář

In reply to by Martens a Majda

AHojky.
Vdaná jsem byla jen jednou.. s tím druhým blbem.
První blb..se bohužel projevil naplno až když jsme byla v jiném stavu..tak že bylo pozdě řešit mýt dítě/nemít dítě..
Když jsme byla ve 3měsíci..dostal ve rvačce pes "hubu" a pak to šlo z kopce, začal být dost hrubý, nadával, věčně mě osočoval..nakonec mě vlastně vyhodil..s tím, že když zabil jednou(prý v sebeobraně na vojně), po druhé mu to už nepříjde..a to prej mají modrou krev..no jo..holt šlechta má psych.mindráky :)
Druhý..manžel..se taky ukázal až když se narodila dcera..začal lhát, krást doma peníze (výplatu mi dal a pak si to zase vzal), dětem sladkosti i jídlo...coural se po nocích a po příchodu mě znásilnil, někdy k tomu přidal i pár facek nebo pěstí..proto proběhl rozvod na 1 stání, s tím, že jsme soudkyni naznačila, co mi prováděl a ona nás rozvedla po 10minutách.
První blb si našel ženskou s 2dětma s ní se oženil a jelikož ani jeden nemaká, dosáhnou na hmotnou nouzi a tak je osvobozen on výživného..skvělý otec..co?
Druhý splodil pak se svojí další přítelkyní 2děti...jestli jí platí, či ne netuším..to je jejich věc..jen vím, že od něj utekla taky nejspíš po nějaké bitce..to mi řekla dcera po návštěvě u táty..nyní se na něj rozběhlo trestní stíhání..jelikož mi také dluží výživné, ale na socce toto vždy uvádím a tak mi něco dopalatí socka.
Třetí byl prostě šmejd, ale myslela jsem si, že mě miluje a že se změní..bohužel jsem ho akorát odnaučila hrát automaty, chodit do práce a mít zodpovědnost..když tohle získal, udělal mi to samé, co své předešlé přítelkyni a podvel mě a nakonec i opustil. Naštěstí jsem mu za těch pár let dala něco do života, tak že se o holku stará a posílá výživné řádně..dokonce polovinu prázdnin tráví dcera u něj a může i celé prázdniny.
Má sice další dítě a s tou co mě podvedl se oženil,ale tady to funfuje.
Nu a jak jsme to zvládla finančně?
Teď už to snad můžu přiznat..dostávala jsem dávky podpory a přídavky a ost., k tomu jsem si našla (na černo)dost tvrdou práci na stavbě a vydělávala tam 17tis..tak že s tím ze socky jsme měla 30tic měsíčně..z toho jsme si zařídili co se dalo, než jsem omarodila na zápal plic..po nemoci jsme dělala různě brigádu..nebo práci o provedení práce,ale to bylo prodělečné..nakonec mi kamarádka dohodila práci na HPP za cca 13tic+dosáhnu na přídavky a socku..tak že 20tis pořád mám..a to i ted na marodním.
A jak je to mezi přítelem, mými a jeho dětmi?
Moje děti ho berou bezvadně...on je má za vlastní..jeho děti a moje děti..spolu vychází..jen na mojí nejstarší dceru..ta je malinko na jiné úrovni..nemá ráda barbí slečny..ale umí zachovat dekórum.
Jeho děti a já v pohodě...při rozhovoru neříkáme TVOJE a MOJE děti, ale jmény...žádné tvoje těti přijedou,tvoje holky dnes zlobily.
Myslím, že jsem konečně našla chlapa a ne blba..jako každý má své mouchy, ale jinak je super.
Říká se , že žena vydrží víc než chlap...my totiž musíme vydržet víc..už kvůli dětem..naučila jsem se vycházet s málem, když bylo třeba a holky to braly. Teď čekáme mimískovou a žije tím celá rodina..:)
Jo a můj si mě našel v práci..já chlapy už přestala hledat a lovit .)..Navíc jsme zjistili, že se známe ze školy..teda já si ho pamatovala..on mě ne..o mládata se nezajímal :))..A 50 mi ještě není..jen 35:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka