Přidat komentář

Ahoj Peti,
1. mně dělala doktorka UZ zatím při každé kontrole kromě jedné, protože jsem ve stejném dnu byla na genetice, ale není to asi běžné. Mám dohromady 6 fotek z UZ, z toho jsou dvě z genetiky a při dvou kontrolách jsem fotku nedostala, tzn. 10 UZ za 22 týdnů těhotenství.
2. pohlaví nám doktor řekl už při prvním screeningu, takže ve 13. týdnu, ale stejně jsem mu moc nevěřila, zdálo se mi to brzo. Byla jsem od té doby u něj ještě dvakrát a pohlaví pokaždé potvrdil.
3. o objednání na 3D právě uvažuju, zeptám se zítra v poradně.
4. výsledek AFP jsem měla přes 70, což v pořádku nebylo, hrozilo riziko rozštěpové vady. Proto jsem byla na genetice jednou navíc (dohromady 3x), vada se naštěstí nepotvrdila. Myslím, že tvoje hodnoty je OK. Znáš i ekvivalent v MoM? Měl by být do 2,0, já jsem měla 2,5.
5. z výše popsaného vidíš, že jsem na genetice byla a na podrobném UZ jsem byla víckrát, než bych si přála..

Jinak naposledy jsem byla na velkém UZ minulý týden (22tt), aby nám doktor vyloučil tu vadu a prý je to nejlepší čas na velký UZ. V 18. týdnu se mu něco nelbilo na mozku miminka, tak nás objednal právě na ten 22. týden a tam už vše bylo OK, pečlivě kontroloval i srdíčko.
Tak s přítelem vydržte, těšte se na UZ a mějte s doktorem trpělivost :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka