Přidat komentář

holky tak se budu snažit reagovat na vaše příspěvky tak nějak souhrně :-)
co se jídla týče..dopoledně ani moc hlad nemám ale zato večer bych docela jedla a to z toho jak malá občas brečí a já nevím co s ní...ale to je naště stí tak obden.
Holky koukala jsem na ty vaše fotečký a kočeny jsou moc hezkoučký a krásně Vá rostou. :-)
Naše Monča má taky škytavku někdy i 4x zaden ale minimálně jednou.
Malá asi něco málo chytla od manžela apěkně chraplá, nejdřív jsem myslela že je to rýma ale asi jí to lítá v nosohrtanu, ale je to slyšet jen když si povídá a nebo tlačí, při klidném dechu ne. tak uvidím co se s toho vyvine.
jinak jak jsem Vám psala já jsem cca od poloviny minuleho tydne s malou doma sama, občas přijde nějaká návštěva, ale je to spíš o tom že se mi uleví na ruku že malou pochovají a já si odpočnu od chování. Teda pomoc mi nabízejí, ale já moc nechci..a znáte to, když je Monča hodná, tak tu j návštěva (zatím co bych mohla odpočívat) no a když bulí a já nevím co s ní a hlava myslím že mi už rupne z toho křiku, tak tu nikdo není.
jo a mám ješttě jeden postřech... když měla malou u sebe moje sestra tak u ní byla v klidu a naslouchala jí. no a pak jsem si jí vzala já malá udělala proutek (prohla se v zádech) začala hledat cecik a šíleně bulet (a to byla nakrmená chvilku před tím) no apak jí má člověk uklidnit, když cítí mlíko, tak s ní nic nehne. Manža jí vezme na ruku a je hnedka v klidu já se musím snžit pěkně dlouho.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka