Přidat komentář

In reply to by Megiss

ahoj babi Zdeni :-) mamka mi dnes pomahala zase s koupanim, pac tatka pritel musel jet do prace a bude tam pres noc. Ale je pravda ze nas musite nechat trochu samotne, abychom si zvykaly az budeme uplne samy doma... ja jsem si to teda zkusila v pondeli a mala byla zrovna hodnoucka, tak to rychle uteklo.... spis se bojim, ze budu sama a neco se prihodi... ale tyhle strachy jsou asi normalni. Jsem si zrovna rikala, jestli jeste chodis do prace nebo uz jsi prava babicka v duchodu :-) /snad te to neurazi/ a neboj se Market to urcite v pohode zvladne, vsak ma byt sikovna po kom ne;-)
Joj tak to rozhodne nechci hned druhe mimi, chci si poradne uzit Madlenku a pak treba druhe, ale ne drive jak za tri roky...
Pokud ho koji, tak by to melo byt v poradku... nam Dr rikala, ze je dokonce lepsi, kdyz chytne maminka "chripku" drive nez dite, pac se ji v mleku vytvori protilatky a ochrani tak drobecka :-) ma to priroda hezky zarizene. tak drzim peste, aby vas nemoce brzy opustily .. chce to bastit zeli, to je plne vitaminu ;-)
Hezky se vyspete holky. Zitra by mel byt Honzik doma, tak nevim jak se dostanu, chceme si tatku poradne uzit... mozna vecir ;-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka