Přidat komentář

1) Tak dneska jsou Denymu 4 měsíce a 19 dní. Narodil se 3.9.Letí to - ach jo :00: :00: :00: :00:
2) Pořád kojím, sice jsme měli taky drobné problémy, ve třech nedělích jsem byla na operaci slepáku, tak měl chvíli Nutrilon,ale vrátil se zpátky k prsíčku. Hurá! :hu:
3) koupeme kolem půl sedmé, pak se napapá a jde tak v půl osmé spinkat. Je to zlatíčko, položím ho do postýlky a on v cukuletu usne. V noci teď kojím jen jednou, tak se taky konečně trochu vyspim :'zz):
4) Spinká tak 3x někdy 4x přes den.tak po půl hodince.
5)12. 1.09 vážil 6300 g a měřil 65 cm.
6)Samozřejmě nejradši dělá blbinky, letadlo, bafání, lochtáníčko, to se směje a nahlas řehtá. My pak taky řveme smíchy:)
O malička ho spolehlivě rozesmějou paci paci pacičky... Fakt netuším, co je na tom tak vtipnýho :///:
Máme rybičky, který pořád pozoruje, krásně ho taky zabaví papoušek a kočička- jsme takový malý zverimex :) Vřele doporučuju.
7)Umí plivat dudlík saltem :s: , přetočit se na bok a párkrát se povedlo i na bříško. Koníčky pase už dlouho. Ve vaničce krásně cáká, takže je taťka vždycky celej zlitej. Umí si zmáčknout autíčko,aby hrálo.Rád by si sedal,ale to má ještě zakázáno. Je to malej lumpík, umí pěkně prskat :qu: Ale je strašně moc hodnej, úplný sluníčko, skoro vůbec nepláče a na každýho se směje. Fakt nevím, čím jsme si zasloužili tak hodný dítě :dance: Jo a už se snaží žvatlat. To je taky sranda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka