3.5.2010 - velký UTZ po 20tt

03.05.2010

Jirka byl dneska se mnou prvně na utz. Nevěděla jsem jestli mám koukat doprava na monitor na bobíska a nebo doleva na Jirku jak kouká ze židle. :c: Malý je hlavou dolu, vlevo úplně dole. Jednu ruku volně před hlavou a chrupkal. Váží kolem 625 g, jinak BPD [příčný průměr hlavičky = od ucha k uchu] 60 mm (24+4), HC [obvod hlavičky] 212 mm (23+2), AC [obvod bříška] 199 mm (24+4), FL [délka stehenní kosti] 40 mm (22+5), plodové vody je přiměřeně. AS+, plod - CNS, obličej, končetiny, ledviny ++, žaludek +, páteř, bránice, př. st. břišní, srdce 4 dutiny, křížení (u komor srdce) je bpn. Placentu mám vepředu napravo. Chvilku jsme koukali jak jde krev srdcem, pěkně to probarvil doktor, ať vidíme kde jde odkysličená a okysličená krev. Ukázal nám nožky, ručky, celého človíčka zkrz nazkrz, chvilku hledal i aby nám ukázal obličej. Když nám ukazoval tu ručku před obličejem a na ní pěkně roztažené prstíky, tak až když doktor k monitoru dal svou ruku do stejné polohy, tak Jirkovi docvaklo, že je to ruka. A úplě se začal rozplývat, že poznal, že to jsou prstíky. :c: Byl úplně k sežrání. :c: O fotku jsme si řekli pozdě. To neva, pro mne bylo mnohem důležitější, že Jirka tam byl se mnou a viděl syna. Pak když jsme odcházeli z ordinace, tak se Jirka rozplýval a říkal doktorovi, že prvně viděl syna naživo a ne jen z fotky. Byl pěkně naměko. Cestou z UTZ k autu maličko poprchávalo. Jirka nás zavezl k práci. Já si tam ještě odskočila a jela domů.

:h: Ládínku to čtu tak ráda :) Nepůjdeš na 3D? Byla jsem asi tak jak jsi teď Ty a měli jsme fotečky a videjko. Ráda bych malého Ládínka taky viděla :c:

In reply to by Andělína

Ahoj Andělíčku :a:
my se dohodli, že 3d/4d nebudeme chtít. Tady je nejlevnější za 1300 a ta objednací doba, no hrůza. :00: Tak jsme si řekli, že raději si vylepšíme dovču a nebo jestli nevyjde časově dovča, tak mimís bude mít něco, co by jinak neměl. ;) :) Letim k zubaři. :a:

Moc gratuluju moc pěkně napsaný:-):-):-) umí to ti naši chlapi sem tam taky prožívat-že?tak já po 21tt zatím na uz nebyla uvidím co dr příští týden v poradne-asi nás objedná na poslední velký uz po 30tt.měj se a pohlad broučka v bříšku Evik

In reply to by Evanesa

To bylo prvně, kdy se Jirka tvářil, že to prožívá. :one: A to ho v neděli ráno malý čutnul do obličeje. Ještě v posteli se mi přitulil k bříšku a napřed, že prý mi škrundá v břiše (to jsem cítila malý kopaneček směrem k Jirkově obličeji) a pak za půl minutky se mimískovi podařilo mu dát větší a dobře mířený. :one: Že si to Jirka už nespletl. :///: Akorát to asi nečekal a hnedka se zvedl. Bylo na něm vidět, že mu něco blesklo hlavou, že nad něčím chviličku přemýšlel. Asi si to jen uvědomoval. Ale bylo to sladký. :c: A dneska na tom UTZ to bylo ještě lepší. :c: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka