25.8.2008 - PORADNA

26.08.2008

Tak máme za sebou další poradnu a já jsem po měsíci konečně zase viděla to naše miminko. Pan doktor miminku měřil hlavičku a nožičku a roste nám krásně. Pěkně si zrovna ožužlával prstíky.
Miminku se snad tedy daří dobře, horší už je to s jeho maminkou. Trápí mě nízký tlak, začalo mi i tvrdnou břicho, tak jsem hned dostala magnezium a mám hodně odpočívat. A už od začátku těhotenství mám křečové žíly. Chvilku stojím a už si musím jít honem sednout a hodit nohy nahoru. Je to děsná bolest. A nějak tak celkově se cítím jako kdybych už měla každou chvilku rodit. Jsem zvědavá jak to do porodu vydržím. U prvního těhotenství jsem se celou dobu cítila fajn. Nevím jestli je to tím, že je to už podruhé a všechno mě to nějak zmáhá?
Za týden uvidím opět naše mimi, čeká mě triple test. Screening v 1.trimestru nám vyšel dobře, tak snad je pořád všechno v pořádku. Za týden už můžu vědět i kdo se to tam schovává, ale chceme překvapení. Tak snad to tam vydržím a když se mě doktor zeptá, zda chci vědět pohlaví, snad řeknu jasné: "NE!" :)

ahojky no to je super,že s mimi je vše v pořádku....ty na sebe dávej pozor a hodně odpočívej....fotku nemáš?

Ahoj, gratuluju ke zdravému miminku. Mě čeká poslední utz tento čtvrtek (31 tt). My si pohlaví nechali říct, já bych to prostě až do porodu nevydržela. Magnézko jím taky, bříško tvrdne, ale je to lepší. Křečáky se mi naštěstí vyhnuly i když mě máma strašila, že to zdědím po ní. A tlak ten jsem měla naopak vysoký před těhotenstvím a teď se mi srovnal, ale u dokotora mi to vždycky vyběhne:) Už si v půlce, tak vydrž a těš se na mimíse. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka