21.12. - hlásí se ztracená dcera :-)

20.12.2010

Ahoj holky!

Moc Vás zdravím a jelikož jsem se dnes v noci o nás rozepsala a nevím, jestli se budete do diskuze vracet a mě se to nechce psát znovu, házím jen odkázek :-)
http://www.mojetehotenstvi.cz/17-12
Je to hned na začátku :-)

Ty brďo, to jste měli "veselo" ... my teda taky máme každou chvíli nějaký pád, ale naštěstí se to vždycky obešlo bez doktorů. Naposled mi holky hlavama rozbily skleněnou kouli na lustru, když dělalay blbiny , ale naštěstí se jim nic nestalo.

Ahojky Radu.Tak takový zážitek s Pípulkou ty jo chudinka malý.Hlavně že to bylo v pořádku.Já dnes radši vymazala videa z youtube budu klidnější nějak si mě nahlodala :s: U nás se ještě bude dodělávat nějaké cukrový ,úklid a dnes ještě nějaké drobné nákupy a nový umělý vánoční stromeček.Ve steředu jedeme na coca cola kamion do Břeclavi malá je z něj nadšená a tam taky uděláme nákup potravin.Ve čtvrtek du nazdobit našim stromek dělám to každý rok a večer jak malá usne se vrhnu na ten náš.

In reply to by Barula

Ahojky Baru!!! No jo, je to náš letec. Ale můžu ti říct, že do tý doby, než jsem věděla výsledky, do mě nic nebylo :( a jinak jsem Tě teda nechtěla vystrašit :c: ale tak nějak jsem to probírala i s manželem, říkal mi to už dlouho, ale nechtěla jsem ho poslechnout :s: , ale až s tou Aničkou a ještě jednou reportáží o únosu jsem si řekla, že už to dělat nebudu. Ale neboj, pošlu Tiprcky mailíkem :c: až si najdu chvilinku. Baru, ty jsi šikulka. Já jsem letos pekla jen perníčky, , vanilkový rohlíčky a linecký ( to už bude sežraný :///: tak uvidím, jestli se ještě dokopu k nějakýmu nepečenýmu. My jsme tu ten kamion měli taky. Bylo to moooc hezký. Počlkali jsme si na příjezd a pak hnali domů. To byly ty šílený mrazy. určo si to užijete, mě to nějak dojalo :///: a to Santa Clause, soby a pod nemusím. Manžel už nakoupil včera, tak už jen klobásy, kapra a ještě musíme koupit kazetu do kamery. a stromeček taky strojíme z 23. na 24., tak snad se děti nebudou budit :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky