15.6.2010 jsme se narodili - Terezka a Tadeášek

21.06.2010

S radostí hlásíme, že 15.6.2010 (34+2tt) se nám zachtělo na tento svět :||): :||): . Jmenujeme se Terezka :girl: (2150g a 45cm) a Tadeášek :cc): (2240g a 46cm) a jsme i s maminkou v pořádku. Porod jsme s maminkou zvládli přirozený. Byli jsme 2 dny v inkubátoru, ale jen aby nám nebyla zima. Teď už jsme s maminkou na pokoji a děláme jí samou radost .
:C]]: Co nejdříve přiložím fotečky.

Ahooooj Muflínko, mooooc gratuleji :k: !!!! Bobci mají krásnou váhu a ten porod ti závidím!! Jsi šikulka :one: !! Těším se na podrobnosti a hlavně na fotečky, papa a drž se Gabka.

Ahojky Romí já si říkala co s váma je.Tak to mooooooooooc Gratuluju :qu: Terezka s Tadiáškem maj krásnou váhu jsem ráda že jste v pořádku a těším se na fotečky :) My se zatím držíme, máme taky už přes dvě kila tak jsem ráda.Užívej si zlatíček :a:

k dětičkám s mým chlapečkem Vám přejeme hodně štěstíčka,zdravíčka a hlavně mooooc maminko pohodové dětičky. Jěště jednou gratuluji a jsi šikulka ,že jsi to zvládla přirozeně .Terezka a Tadeášek :a: :a: :a:

obrovská gratulace!!! :one: :\x: :\x: :qu: :k: Akorát jsem na vás včera myslela, jak jste na tom... Mám radost, že je vše v pořádku! Všem třem přeju hoooodně zdravíčka a rodičům samou radost z čerstvých miminek! Moc hezká jména :one:

Gratuluji moc. :k: :k: Naše první letňátková slečna. ;) A mají krásné váhy. :one: Už se těším na fotečku. Krásně si to užívejte celá rodinka. :-) :a:

Muflínku moc gratulujeme :\x: Dětičky mají krásné váhy, tak ať jsi co nejdříve s miminkama doma a těšíme se na fotečky :c:

Přijmi tu největší GRATULACI!!!!!! Hlavně, ať jste všichni zdraví a v pořádku. Na fotečky se moc těším :-) . pa Alushka77

To je krásné, moc gratuluji, skvělé, že to bylo přirozeně a ty váhy mají fakt senzační , jste šikulky, těšíme se na fota!
Terez, Kristian a Lucián

tak to je náááááááááááádhera :°*°: :°~°: :C]]: :C]]: :C]]: :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x: :c: :c: :c: moc gratuluji a celé rodince hoooodně zdravíčka štěstí lásky a společných krásných chvil přejeme s mimískem ještě v :€O: Evik :€s€: :€s€: :€s€:

Jé moc gratuluju k párečku a míry jsou přímo ukázkové. Tak hodně zdravíčka a štěstíčka, celé rodince. Už se moc těším na fotečky.

moc moc gratuluju..je super že máš páreček, dětičky maj krásnou porodní váhu-porod 2 dětiček najednou musel být asi záhul,co? :a:

tak velika gratulace k :girl: :cc): :qu: , jsou to pekni mackove co? tak at uz jste brzicko doma a uzivas si tech pokladu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka