1. poradna 15.1.2010

15.01.2010

Podávám hlášení: naši mi nevěří, že jsem těhotná, myslí si, že si z nich dělám prdel :O }:) :s: ://: :? Dneska jsem byla u doktora, mám těhuprůkajdu :\x: zatím jsem stihla nabrat 4 kg a shodit 3 kg, takže jako houpačka, takové ty "vymoženosti" jako HIV a pod, co zjišťují na začátku z krve a stěru nevedu. Jen nevedu i dost železa. Tak jsem dostala předepsáno Aktiferrin 2x za den jednu. To z toho zase budu mít zácpu. :00: A to když jsem to dřív brala jednu za 2 dny tak to bylo jakš takš, ale teď mi přijde, že mám zácpu napůl normálně a k tomu ještě toto, to bude horor. :\/: Jinak jsem si přinesla i fotečku - první, co jsem si donesla domů, ale je tam stejnak prdlajs vidět. Jen mne překvapilo, že si to švédě dělá tolik prostoru už teď, že je tam tolik vody a taky jsem čučela jako puk, jak už mám velkou dělohu na UZ, prý je to normální. Jinak, jak si lehnu na bok, tak se mi ten můj "špek" jakoby slije dolů a vypadá to fakt divně nepěkně. Jirka mi dneska vymyslel další přezdívku, která se mu zjevně líbí a asi ho hnedtak nepustí. Ten můj sprosťák mi říká Vyblís. No já bych ho roztrhla. :!k: Ale když koukal na průkajdu a fotečku, tak na něm bylo znát, že ho to moc zajímá a jak to všechno studoval. No holky, já ho miluju. :h: Dostala jsem 3 zkumavky na moč na příští 3 kontroly a mám se ukázat 15.2.2010 v 15:00, sestři říkala prý ať nečučím dlouho v práci, když mám do pěti, ať to zabalím před třetí. :qu: A jinak tlak zase mizerně nízký, ale to jsem měla už od dětství a naopak teď jsem měla 2 roky normální a už mám zase nízký. Jinak, smrdí mi i ta těhuprůkazka. :sick: Čmuchat k ní vážně nebudu, fujtakxl. ://: A 30. jedeme Jirkovo synovcovi na maturák, tak před či po maturáku to řekneme i celé jeho rodině a i s fotkou. To jsem zvědavá na reakce a i to nechám na Jirkovi, ať to poví. Na něho jsem taky zvědavá jako wopice jak to oznámí. :) A už nevím co by bylo nového. Snad jen to, že od 1.2.2010 nastupuji na plný úvazek a od 15.2.2010 na kombinované studium (teďka je to 0,5 úvazek a denní studium). To si ani to těhulení neužiju, nejraději bych si pak hodila marod s vycházkami neomezenými, ale to nemám šanci. To neva. Si to stejně užiju. :one: :a:

PS: Zatím nemám rozchozený scanner, takže fotku zatím nepřikládám.

tak to je super, že jsi mimíska viděla na UTZ :). Krásný pocit, viď ;) . Hele s prací a školou to nepřeháněj (i když já mám co povídat :( ), ale mám fofr snad jen už dva týdny a pak to bude trošku klidnější :). My absolvovali maturák včera a dneska jsem dobře vorvaná a celý den se jen válím, fuj, letos už na žádný ples rozhodně nepůjdu. A miláček mi včera řekl, že jsem jak žížala, která spolkla třešni :s: (už se mi začíná dělat pod pupíčkem malé bříško, teda jen večer, když jsem pořádně :a\|: ). Tak si užívej těhulkování a snaž se trošku odpočívat :k: :a:

In reply to by KackaTP

Já se těším, až s něčím z toho seknu na čas. Jsem nějaká těhotně vypnutá. :? A byla dobrá třešeň, žážalko? :s: Jirka taky čučel, když jsem zatáhla břicho co to šlo a ono to už nešlo, pak jsem ho nechala normoš a pak zkusila nafouknout a taky to nešlo víc, jen jsem se přifoukla ze stran. :!k: Asi už mu začíná docházet, že bude táta. :one: :a:

In reply to by nevimnic

Určitě s něčím na čas sekni, mimčo je důležitější. Taky to teď musím s prací trošku přehodnotit a víc odpočívat, protože mám pocit, že bych usnula i v sedě za stolem :(. Ale mimísek je teď nejdůležitější, když jsme tak dlouho čekaly :).
Joo, tak s tím nafukováním máš pravdu, zkoušela jsem zatáhnout bříško, to nejde..... nafouknout bříško, a to taky nejde. To je docela dobrý, páč dřív jsem mohla zatahovat a vyfukovat jak jsem chtěla :s: . A třešeň byla fakt výborná, jen se z ní stane časem meloun :s: :s: :s: .
Je to fajn, když mu začíná docházet, že bude táta, viď ;) , každopádně až bude cítit kopanečky, to bude teprve paráda :c:

In reply to by KackaTP

Už se těším jako blecha až si Jirka prvně sáhne na břicho a dostane čutaneček. :c: Nebo až půjde se mnou na UZ a už to nebude jen "čudla" malá, ale člověčisko. ;)

PS: To jsi výborná zahradnice, z třešně vypěstovat meloun... A jak to křížíš? :s: :a:

In reply to by nevimnic

Taky se už těším, až půjde Láďa na UTZ. On už chtěl jít minule do té nemocnice, ale to jsem ho přesvědčila, že tam vážně nic neuvidí a fotečku jsem mu hned posílala mms na telefon, aby měl bobečka pořád u sebe :c: . A čutáníčko bude pro ty naše chlapi určitě parádní zážitek, taky už se nemůžu dočkat, to si ale ještě počkáme....

PS: No, ani Ti nevím, jak to křížím, zřejmě zázrak :s: :a:

In reply to by KackaTP

Ahojky :a:
ten tvůj se jmenuje Láďa? Já se jmenuji Lada. Trošku mne to zatahalo za oči. :s: Tu mmsku jsi vymyslela dobře. :one: Sice se těším, až mrně čutne i tátu, ale nějak se netěším, že bude žďuchat i do mne, takový močák a žebra bych si teda nechala ujít jako terč. Ale tomu se teda nevyhnu. ://: No nic, třeba budu mít lenocha. :///: :a:

In reply to by nevimnic

JJ, je Vladimír, ale říkám Vláďa mi přijde divné :). No jo, chtěla jsem, aby měl obrázek hned u sebe a aby ho viděl a on byl v práci a nechtěla jsem čekat až do odpoledne :).
To je fakt, že do mých vnitřností bych taky nemusela dostat moc nakopáno, ale lepší cítit pohyby, než mít strach, jestli není něco špatně :). Nějakou tu bolest vydržíme ;) . hezký den :k:

In reply to by KackaTP

Normálně mi přijde nenormální i "tchýni" ukázat obrázek z UZ, takový pocit, proč bych "cizí" ženské měla ukazovat svoje vnitřnosti a navrch takové partie. :00: A ten samý pocit mám, proč bych měla něco takového ukazovat našim. Přijde mi to jako ukazovat "pipku" tátovi, to neeee... brrrrrrrrr :n: :n: :n: :n:

To jsou nápady... :s: :a:

Závidím ti, že si to takhle užíváš. Chodíš do práce a studuješ. Fakt že jo. Ale nepřežeň to ;) Krásný těhulkování přeji :a:

hele s tou prací a studiem to moc nepřeháněj, byla by škoda kvůli takovým "prkotinám" si těhulení pořádně neužít :s: :a:

Bobe náš, to je super všechno :) a jen tak dál - hlavně ty Tvé plány ať vyjdou. Ať můžeš chodit do práce, studovat atd. Páč mě by taky nenapadlo, že si tak 26.6. v práci budu sedět naposledy. NO ani ve snu :s: Dávej na sebe bacha, nikde s sebou nemajzni a rozmazluj Vás :) :k: Jsem zvědavá, jestli už na té Tvé příští kontrole budu double mum :s: Ale asi jo, termínus mám 10.
:a: :h:

In reply to by Andělína

Téééééééda, termínus se blíží. Uvidíš, že to bude v nejlepší pohodě jak to jen půjde. :one: A já tu budu trnout jak se asi tak máte. :) A zvědavá jako wopice na fotečku celé rodinky... Jo a pro jistotu, posílám kyti :k: pro štěstí, ať tam narazíš jen na samé supr lidičky. :one: :a:

ja sem uplne stastna za tebe ze ses tehula ja nic nevedela a ted koukam do ulu a vidim jak pises ja se picnu to je dobre ze to konecne vyslo tak se opatruj a moc ti preju aby vsechno bylo ok uzivej si to zlaticko

ještě jednou gratuluju :k:
jojo, zácpa bude...a bude hůř, ale neboj, u porodu ti udělají klystýr, tak to zase půjde všechno ven :s: určitě už budeš jenom přibírat a přibírat a přibírat a švédě si bude dělat čím dál víc prostoru a pořád ho bude mít málo. to víš, bazének potřebuje pořádný, teď se bude ještě 7 měsíců koupat, tak ať si to taky užije. "špek" bude taky pořád větší (a pevnější :P), až se nakonec nebudeš moc pohodlně otočit, ohnout, obout, oblíct, nalézt do vany (vylézt z vany) oholit si nohy (a ostatní), bude se ti blbě stát u kuchyňský linky, žehlícího prkna, neustále budeš mít pocintaný tričko (na břiše a jestli ti narostou i veliký prsa, tak i na nich), blbě se ti bude procházet v úzkým prostoru....a spoustu jiných vychytávek..... ale stejně je to báječný období :h:
za nízkej tlak buď ráda, aspoň ti nebude v těhu hrozit vysokej a budeš mít konečně normální :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky