úžasná sobota 27.2.2010

28.02.2010

Ahoj holky, :a:
jé, já měla tak krásný včerejšek :w: ;) Prvně od doby, co jsem těhotná mi bylo špatně za celý den jen tak hodinu. Super! Ráno mne sice vzbudila šílená sousedka, co bydlí nad námi, že dala v 6h prát na největší otáčky pračku. Takže pořádnej randál, co rezonuje a pak už jsem neusla. Tak jsem zblajzla půlku rolády Hlad.. s kakaem. :hu: Souhlas Pak jsem po 9. hodině vzbudila Jirku, ať vyšupajdí z postele, že musíme stihnout obchody. (Vrátil se ve 2 v noci z hospody.)
No, až v 11 hodin jsme se vyhrabali z bytu. :00: Jeli jsme do zlatnictví na Palmovce, kde ten den měli 20% slevy, objednali si snubní prsteny. Prsteny Kupodivu se líbí nám oběma. Většinou jsme naprostí opaci ve všem. :°: A pak že se půjdeme projít. Ušli jsme půl km a vlezli do Alberta, koupili pití a brambory a že to odneseme do auta. No a u auta jsme se rozhodli, že už jsme oba hladoví, že zajdeme do restaurace u Houmra na Žižkově, cestou jsme se stavili v Kauflandu, koupili borůvkové knedlíky a další nepotřebnosti za 2 stovky. Jídlo Před kaufem jsem ulovila takovou tu pidi bílou čepičku na novorozence, co mají šišaté hlavičky.
Potom jsme se konečně přesunuli do té restaurace u Houmra. Strašně moc jsme se nadlábli a teda mňááááááááááááááám. Mňam. Hlad.. Dala jsem si hovězí roštěnou s volavokem, šunkou, oblohou a americkými bramborami. No, takovej óbr talíř jsem nečekala. :n: A tak výbornou roštěnou jsem ještě nejedla. Napucla jsem se, že jsem myslela, že mi z toho množství jídla bude pěkně mizerně. Ale ono ne. :n: :qu: Od doby, co jsem těhu jsem se tolik a tak dobře nenajedla. Mňam, mňam, mňam, mňam, mňam. :j) Dala jsem si ještě čaj s medem a citronem, téda, donesli mi půllitrový krásně malovaný hrnek plný kytiček a čaj taky mňamec. Holky, která to máte nedaleko, vřele doporučuji, zajděte tam. :one:
No a po takovém předlábnutí jsme šli do parku na prochajdu. Teda valila jsem se "rychlostí světla", ale v parku moc :dog: což já mám ráda. Jen tak jsem je začala počítat a u padesátky jsem to vzdala. :) Krásně svítilo sluníčko. Byla jsem spokojená jako blecha. :ww: Když jsme se asi po 8-mi km vrátili k autu, vyrazili jsme ještě do Edenu (máme ten obchoďák cestou domů). Prošli jsme snad všechny krámy, boty, košile, kravaty, oblečky. Koupila jsem si boty na léto k těhušatům.
A pak celí uťapaní jsme dojeli domu. Malá véča to pojistila, aby mi nebylo blbě z hladu. :s: A šup do sprchy. Co jsem se usušila, jako každý večer se zděsila z pohledu na sebe nahou v zrcadle, :jawdrop: udělala si čaj, uvelebila se na gauči, hned mne začalo napadat, že bychom mohli :*O*: že když mi dneska bylo tak krásně, prvně za celé těhu, že by to mohlo jít bez toho, aby mi pak bylo zase ix hodin mizerně s křečema, jako minule a před tím a před tím... Celkem se toho bojim. Pak jsem se šoupla do pelíšku, Jirka ještě klofal do pc i když jsem mu řekla, že jestli chce, že jo, že to zkusíme a kdyžtak mu "prchnu". :) Říkal, že jo a takový ty blbý řeči, že super, konečně po pár měsících... No a než si doklofal farmu na facebooku, tak jsem už :'zz): Takže z toho nic nebylo. :s: To prošvih. :s:

Omlouvám se za román. :k: Doufám, že jste se měly všechny taky moc krásně. :k: Ahojte a pište jak se máte, co děláte a tak... :a:

Jééé, to jste si to včera hezky užili. Taky bych chtěla zažít takový krásný den. No snad se mi to někdy poštěstí. Měj se hezky a pohlaď za mě bříško :a:

In reply to by Andělína

Ahoj Andělíčku, :a:
já byla spokojená jako blecha. :c: Ještě teďka, když si vzpomenu, tak je mi dobře... :)
Jak to doma stíháš? Tři chlapi na tebe a k tomu zvěř.... Dá se to vůbec stíhat? Já bych padala na ústa. :00: Měj se krásně. :k: :a:

ahoijky :D vcera bylo super pocasi :))) takze jsi mela opravdu krasnou sobotu. tlemim se tu jak blazen jak si popsala nez si udelal farmu byla jsi tuha :DDDD to mel radost vid :D

In reply to by VeronikaV86

Já ani nevim jak "velkou" radost měl. :///: Ale v neděli dopoledne jsme to "dohnali". Sice takové cosi mezi sexem a něčím jiným. Nechtěla jsem, abych v sobě měla spermouše, že by mi mohlo být hůř zase, tak sexík v lehké verzi a pak, že prej, když mám tak velká prsa, jestli mi je může zneužít. Tak jsem měla opatlané kozy nakonec. No, jak jsem se toho děsila, tak tohle bylo dobrý. Sice jsem si to neužila, jak jsem se furt pozorovala jestli mi nezačíná být blbě, ale nedělo se nic velkého. Tak dobrá zkušenost. :one: ;) Až bude zase dobře, tak se alespoň nebudu tak bát. :qu: :j) :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka