Životospráva
Holky dotaz, mam hroznou chuť na smaženej hermelín, ale nevím jestli ho smím, není z pasterizovanýho mlíka, ale zase si říkám že tím smažením by mohly bakterie vymřít. jakej na to máte názor?
holky děkuju, mám příští týden narozeniny, půjdeme na véču a přestože je to slavnější událost, tak si dám hermoš a hrany...to bude žrádlo :hu:
In reply to holky děkuju, mám příští by tatrovka
Hermelín a hranolky jako slavnostní narozeninové jídlo v restauraci??? :s: To jsi hodně nenáročná....
Každopádně bych měla větší obavy z toho přepálenýho tuku v "restauraci" (v který restauraci dělaj smažák? To je záležitost fastfoodů a hospod čtvrtý cenový, ne?) než z toho hermelínu. Aby Tě nechytl žlučník nebo zažívací problémy...
In reply to Hermelín a hranolky jako by Hypermatka
narovinu? steaků je člověk za čas přejedenej a když nejíš nic kromě hovězího masa, tak už moc na výběr není, ale tohle jsem neměla fakt dlouho a mam na to fakt chuť.
In reply to narovinu? steaků je člověk za by tatrovka
:s: :s: :s: :s: :s:
Když máš na to chuť,tak si ho dej.Já taky ze začátku četla,že se nesmí.Ale stejně si ho dávám.Když je to s mírou,tak co.Tělo si samo řekne,co potřebuje. :one: