proč se zdrcne smeteana v jídle a rozestouplé svaly

07.10.2010

Zdravím a přeju krásný den! Dnes mám dva dotázky: můžete mi někdo vysvětlit, proč se mi někdy v omáčce při vaření srazí šlehačka a jindy ne?

A druhý: bolí mě od narození dítěte břicho v jednom místě. Dr. mi řekl, že to asi budou rozestouplé svaly a že pokud to bude bolet pořád, že se to řeší chirurgicky. Já chci ale ještě druhé mimi (a to už brzy...), takže to podle mě nemá ani cenu. Od včera to bolí ale pořád...Myslíte, že to přejde, když budu těhu a budou se ty svaly zase rozestupovat nebo se to naopak zhorší? Máte někdo takovou zkušenost?
Děkuju moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Než naleješ studenou smetanu do horké omáčky, tak ji nejprve s trochou omáčky promíchej, pak to teprve všechno nalej do hrnce. Nemusíš myslet na to, abys smetanu včas vytáhla. S rozestouplými svaly neporadím.

A jakou smetanu používáš? S tou klasickou se mi to taky občas stalo, hlavně jak holky píšou, když byla studená. Už dlouhou dobu používám smetanu ke šlehání a je jedno, kam ji liju a jestli je studená - nezdrcne se! Tak třeba ti to pomůže. K tvému druhému dotazu ti nemám jak poradit, nemám zkušenost. Snad bych se nechala vyšetřit i jiným doktorem, jestli bude mít stejný názor. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka