Zarůstání poševního vchodu

25.10.2014

ahoj holky,prosim vas vsimla jsem si u své skoro 4lete dcerky ze pruchod do pochvy se hodne zmencil...kdyz ji byl jeden rok tak jsem se docetla o srustani pos.vchodu tak jsem ji hlidala a vse bylo dobre i co se tyka hygieny vzdy jsem ji po koupani vytirala a roztahovala st.pysky od sebe a ted jsem si vsimla tohodle toho ikdyz ji to stale delam nemam stim zajit v pondeli k detsk.doktorce???prijde mi ze chybi uz kousicek aby se ji to spojilo :( :( jsem z toho hodne spatna mate nekdo zkusenost???dekuji za odpoved

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám 2 dcerky a té mladší to začalo srůstat asi někde na 6 měsících, a to jsem se to snažila pořád roztahovat a čistit. Pak jsem asi týden neroztahovala a už to mělo tendenci srůstat, kousíček už byl jakoby slepený tenkou průsvitnou kůžičkou, tak jsem vzala naolejovanou tyčinku s vatou a jemně to pak tím zase roztáhla a od tý doby v pohodě. Starší dcerka (3 roky) ta je v pohodě, nikdy s tím neměla problém.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to asi roztahuješ málo, musíš fakt hodně, aby to nesrůstalo.... já byla s malou na rozrušení kolem dvou let tuším, teď jí je 6 a stále musíme roztahovat, pořád to má tendence srůstat :00: tedy malá už si to roztáhne sama, já jen kontroluji, jestli to dělá dostatečně. Několikrát ji to dole srostlo - zarůstá jí to směrem od zadečku, tak jsem jí to sama rozrušila, ale to bylo čerstvé, neměla to moc, tak to jde, sice nic příjemného pro ní, ale lepší než lítat po gynekologii jako v těch dvou letech. Být tebou bych zašla raději na gynekologii, když už to má hodně. Já malou brala ke své, tak můžeš zkusit zavolat, jestli ti jí vezme ta tvá ;)

In reply to by ssiissiinnkkaa

dneska to ma zase lepsi ale zitra k te doktorce jdu.nja mam teda gynekologa a nevim zda by malou vzal prijde mi to takove divne kdyz by ji mel doktor neco delat hlavne ona by z toho nebyla nadsena doktorka si myslim je lepsi kor pro tak male dite uvidime zitra...ale dekuji vam za odpovedi

Ano, určitě tam v pondělí zajdi a pošlou tě na dětskou gynekologii. Byla jsem s malou tak v roce a půl, jmenuje se to synechie vulvy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky