// ?

22.07.2009

Ahojiky holky:)))...tak v Pn 20.07.09 jsem byla u nove pani doktorky...suprova gynekolozka. Se mi strasne libilo jak vse vysvetlovala aj vubec ten jeji pristup:)))...No tak po UTZ mi rekla ze vypadam zdrave, akorat mam pockat na vysledky steru (3 druhy)...rekla ze otehotneni muze se protahnout na rok, pokud se to do roku nepodari tak az potom se to bude muset resit.. Chjo...celej rok...ale vcera mne neco trklo a sla jsem do lekarny pro test...nevim proc...tak nejak kolem 17 hodiny jsem si udelal mamatest pockala jsem 3 minuty a nic jsem nevidela tak sla jsem si lehnout...pak mi to nedalo pokoj a sla jsem se podivat jeste jednou na to no a bylo tam to co jsem zatim jeste u sebe nevidela ---byla tam velmi velmi slaboucka druha carka (minulej tyden jsem si delala 4 testy a nic)tak si rikam ze uz jsou 10min pryc tak asi se to nejak skazilo, ze prej po 10minutach se ten test nesmi odecitat...no tak jsem si pro jistotu za pul hodky udelal ten druhej a po 4. minute se objevila ta sama druha carka...Tak ja nevim jestli se mam radovat bo ne?...v patek rano planuji udelat dalsi...

ahojky držím ti palečky aby t vyšlo. Pokud jsem pochopila, testík sis dělala ještě před termínem MS?

jednou mi to nedalo když jsme se snažili o mimi pořád se tu psalo o těhle slabejch čárkách a tak když jsem byla u dr tak jsem se jí na to taky ptala jak je to možné že se oběví slabá čárka a pak to žena dostane ona to vysvětlila takhle každý test je skoro 100 procentní a pokud je tam ač slabá čárka tak je pozitivní hcg v těle ženy je pod 5 nebo 10miligramů asi to už si nepamatuuju a ten test to ukáže až když to stoupne ned tuhle hranici takže se něco děje a pak záleží už jen na tom aby se vajíčko dobře přichytlo a drželo se a děloha ho nevypudila s ms . Takže podle mě a toho co mi říkala dr . jsi těhotná . takže ti gratuluju a přeju aby vše dopadlo tak jak má .

In reply to by jájulík

Tak ze jestli jsem to spravne pochopila ty co meli tu samou slabou carku a pak dostali mesicky byli tehotne (anebo meli cysty, nebo to bylo zpusobeno lekama nebo mimodeloznim tehu jak to pisou v tech testech) . Ale protoze mrcha dorazila tak si myslej ze meli falesnej test. Ale ono to bylo jen o tom ze vajicko se neudrzelo ze? ..tak ono to celkem sedi podle tech statistik ze kazde 4-5 tehu konci samovonlnym potratem...

:o)Chjo doufam ze brzy na UTZ uvidim svoji fazolku...a pokud tam opravdu je tak doufam ze tam sedi pevne a nikam se mi neodpluje..

Já na mamatestu měla taky jednou velmi slabounkou druhou čárečku, nebyla skoro vůbec vidět, jen když jsem s tím testem šla na světlo. Ale nepovažovala jsem to za pozitivní a nakonec jsem to stejně dostala. Udělej si za pár dní nový test a pokud bude čárečka silnější tak budeš těhulka. Ale slaboulinkých čárek jsem už měla několik. Na ty já moc nevěřím. Doufám, že jsem tě nevystrašila. Jen jsem ti chtěla napsat, jak to bývalo u mě.

In reply to by Andisek

:o)taky bych jsem mela dostat taknak tenhle tyden mesicky...ale nevim nevim..jak rikam jeste minulej tyden testy jsem mela cisty...a jestli se podivas do meho blogu tak podle toho bych jsem uz mohla by byt tehotna:)) jseem totiz skoro pred mesicem vysadila antinu po pul roce. A hned jsme zacali snazit o mimi:))..u me je prave ta carecka videt jak pri "tme" tak i pri svetle...aj fotak to zachytil ale na tom je videt kdyz ho das do spravneho uhlu :///:

Ahojky, tak pokud se čárečka objevila do 4 minutek tak by to mohlo být ono :one: já měla první test taky slabou čárku, můžeš ke mě mrknout do blogu, byla jsem asi 13 DPO a už byla krásně vidět a sílila.... tak držím palec, aby opravdu sílila.... HCG se zvyšuje obden :one:

To jsme na tom asi stejne... :( ..i ja mela na testiku (mamatest) slabounkou carku...takze nevim,nevim...ja bych se zatim neradovala dokud nebude carka uplne silna jako ta kontrolni...je to tak lepsi pak budes zklamana..

In reply to by Tynik

Taky vam drzim palecky aby bylo vse jak si prejes a mimisek v brisku byl.. :one: .ja mela take slabou carku,ktera byla tedy vice videt kdyz byl test jeste mokry...taky zkusim jeste v patek a uvidime,ale v mem pripade tomu davam tak 1%... :O :( ...mas nejake priznaky?

In reply to by laila

:o) mam na fotaku ale ta carecka je videt jen pri spravnem uhlu...jinak zada me bolej furt tak to jako priznak neberu, az na tu mirnou bolest v krizi tu zazivam poprvi... a taky hodne brecim kvuli kazde blbosti:))))))...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka