kojení a teplota

21.01.2008

holky.. mám zvýšenou teplotu.. co mám dělat ?? můžu kojit, nebo když si vemu paralen bude to vadit ?? prosím písněte.. malej má hládeček a já vůbec nevím co dělat :(

jjj kojit můžeš a paralen se může po kojení tesně aby se stačil vyloučit než budeš příště kojit alespoň mě to tak říkali když jsem měla Martina

jj, tak tak, do teploty 38,5 ok, pak by se mělo odstříkat a převařit, psali v nějaké Betynce

ivka222

měli by jste být vůči sobě imunní ale asi jen v nějakém rozsahu,nevím

Ahoj wesno, buď v klidu, já jsem minulý týden měla angínu a horečky 39°. Z prášků můžeš akorát Paralen, jinak žádný brufen, acylpyrin a takové, jenom paralen. A hodně hajinkej, ať tě přítel nechá hodně odpočívat a stará se o malého, ať to vyležíš, nebo se ti to rozjede jak mě. Brala jsem pak i antibiotika a museli jsme přežít to kojení, i když to malému nechutnalo, ale zvládli jsme to!

In reply to by wesna..

Hlavně mlíko, které ti malý nevypije, tak všechno odstříkej. Protože jak ti to zůstane v prsu a vylezla by ti víc teplota, tak můžeš dostat zánět, tak hlavně všecko ven a navíc, čím víc budeš odstříkávat, tak tím víc se ti bude tvořit mlíčko, tak si ho třeba zamražuj. Já jsem to tak dělala, protože, jak to malému nechutnalo, tak aspoň na večer dostával dobré mlíčko z flašky, aby v klidu spinkal a já mohla taky.

In reply to by Kellynka

Kup si pak třeba v lékárně skleněnou flašku, skleněnou proto, že ji můžeš v klidu vyvařovat a na to si kup stejný cumel, jak má malý dudlík, aby z toho uměl pít, všechno to vyvař a pak mu zkoušej dát i z flašky, kdyby se ti to rozjelo. Ale třeba už toto víš a máš ty věci, já jen tak. :))) Kdyby náhodou. Tak papa :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka