..

21.01.2009

Ty jo projizim blogy zpetne , akoukam tady se nic moc nedeje, krom zvlastniho porodu o kterem informovala pani 9min po akci a nakyho trapnyho potratu ve vane tak nic moc... Jedine co me potesilo je Zdenicka ze maly se ji trochu lepsi, a Danzy ze je opravdu tehulka! jinak nic...... ticho po pesine....no jeste dodam jen info o Rozikove plavani v sobotu cislo 2 , tak brecela jen ve sprse , pak se na chodbe uklidnila , pak prisli chlapi - ty zacali hulakat tak zacala brecet (tak sem ji vysvetlila at si jich nevsima ze sou to jen chlapi , takovy chlupaty priserky co nic neumi krom rvani a vztekani ) a zabralo to, v bazenku brecela cca 5 min nez si vykla na vodu :) jinak bajo!!! v saune sem s ni byla jen chvilu - jako pardon ale 50 stupnu se mi na dite zdamoc a pak sup pod ledovou sprchu - CVOCI takze do sauny uz nebudem chodit! navic i DR. mi rikala ze dite do sauny NESMI DO 3 LET!!!!!!!

je ja si chci taky neco pocist ale ten porod s tim jak to okopirovala to sem cetla a bylo mi divny proc se tam ty smajlici nezobrazej tak ted uz vim proc ale mylsim ze sem ji k tomu i neco psala a ze mi odepisovala ale nevim pak se podivam musim frcet pro mladyho do skolky tak mi drzte palce at v poradku dojedu :s: a pak se sem mrknu a doufam ze bude co cist holky tak se snazte minimalne jako doted :s: :a:

aji me sem potesila :s: a koukala jsem ze se urodilo ze par miminek co budou zarijovy, tak se tesim jak se budem spolecne kulatit :dance:
superrychly porod jsem nepostrehla, kdybyste dali odkaz :? by jsem se necemu priucila....dneska tu psala jedna kocka jak holky krasne popisujou porody, no ja to taky rada ctu ale ma to na me spis takovy ucinek, ze mam predporodni depresi v 6tt :!k: protoze mi pripada ze je jeden porod komplikovanejsi nez druhej, asi fakt cim min vim tim lip spim....asi to prestanu ty porody cist (silna slova, stejne neprestanu))...
a tak ....zrovna jsem se preobedvala :a\|: , prej nemame jist za dva :n: ale me to bavi :dance: kdy uz kdyz ne ted :hu:
:a:

In reply to by Ivka

no praveze priznaky zadne, nejaka ta bolistka prsou uz odeznela a ted mi neni vubec nic krom toho ze na to jakej jsem byla nespavec si ted tuuuze rada pospim a stejne tak chodim spat se slepicama....vzdycky se rano probudim a zkoumam jesi nepribil nejaky priznak (hlavne se bojim nevolnosti, protoze rada papam) a tuk tuk, zatim pohoda :s:
ale cetla jsem starsi diskuze a tam holky psaly ze jim kolem pateho sesteho tydne taky prestaly prvotni priznaky , takze to beru ze je to normalni....
ale teda dneska v noci sem mela takove hloupe sny o tehulkovani :dance: takze mi lehce hrabe :s: ale to bude asi taky v normalu....doufam ze i Ty uzivas tak nejak co nejvic pohodove.....pekny den :a:

In reply to by Danzy

ahoj Danzy, odkaz na superrychly porod je v mém příspěvku níže... a na příjemný porod je například v mém blogu... já rodila naprosto pohodově :)
hodně štěstí...

Ahoj Johy... tak s tou paní, co měla tak bryskní porod a ještě po něm byla tak fit, že sem hned mohla psát a dítě jí odnesli na pupeční šňůru jsme se pobavili taky... no a druhá paní, co zkopírovala jiný porod, jako že už je taky maminka a nakonec se ukázalo, že je to stejná puboška jako paní s rychloporodem, tak s tou jsme zatočili taky :)
viz: http://www.mojetehotenstvi.cz/pozor-na-prymare-aneb-jak-se-vyvarovat-lh…

písni odkaz na trapný potrat ve vaně...

nojo holky, všechny supr mamky se někam vytratily, akorát to tu drží ivka a andělínka, jinak fakt ticho :?
to je dobře, že už se vám v bazénu líbilo :one: :\x: my byli v sauně asi všeho všudy 3x a taky jsme tam nechodili, páč malej byl prozměnu hladovej :hu: a krm ho v tom vedru jogurtem, ještě by mi zkysnul :!k:

Ahojky,teda teda nahodou me se dorucil kocarek a taky mi laskyplne dorucili i postylka a kamos mi dela komodu pro Týnku,to je informací :s: :s: :s: A ted me napadlo neudelame nejakej srazek v Jihlave???? :qu:

do držky? :s: :s: Můj dnešní trapas Ti přijde jako nic? Já jsem společenský znemožněna, chlapa tu hryze truba a Ty napíšeš - NIC SE NEDĚJE??? :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky